Reklama

Reklama

Ladíme 2

  • USA Pitch Perfect 2 (více)
Trailer 2
Komedie / Hudební
USA, 2015, 115 min

Režie:

Elizabeth Banks

Scénář:

Kay Cannon

Kamera:

Jim Denault

Hrají:

Anna Kendrick, Hailee Steinfeld, Rebel Wilson, Brittany Snow, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Skylar Astin, Adam Devine, Shelley Regner, Katey Sagal (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mají skvělé hlasy, dokonalá těla (až na výjimky) a jsou královnami zpívání a capella, takže ve svých vystoupeních nepoužívají hudební nástroje. Celá Amerika jim leží u nohou a dokonce je pozvou, aby zazpívaly prezidentu Obamovi k narozeninám. Jenže stačí drobná technická komplikace, v níž figuruje zpěvačka s příznačnou přezdívkou Tlustá Amy, bezmocně visící na lanech před Barrackovými zraky částečně tak, jak ji Bůh stvořil. Z Barden Bellas, dosavadních miláčků země, je najednou ten nejvděčnější terč. (CinemArt)

(více)

Videa (39)

Trailer 2

Recenze (186)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Primárně se musím vyjádřit k titulkům, jež BOJBENDU přiřkli název "Uširváči", z čehož mě po dobu celého filmu bolela ta moje pomněnkově modrá kukadla. Vrchní upírka si jede to svoje flow a na přátelství založené na infantilní zábavě zvysoka jebe. Tlustá AMY WAJNHAUZ se nechce vázat, ono se ani není čimu divit, tuhle kozu uživit vyjde na dvě průměrné výplaty. V komparaci s jedničkou je znatelné citelné snížení úrovně. Této skutečnosti možná také pomohl výskyt těch německých nazy, jež nedodržovali předepsaný dress code. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička na docela hubené kostře odvyprávěla nikterak přínosný příběh, kterak banda mladých touží po úspěchu, uznání nebo hledá sama sebe. Nudou jsem ale nezíval, ba se mi to vlastně docela dost líbilo. Dvojka pokračuje ve stejném hereckém složení (plus samozřejmě pár tváří navíc – obecně je ovšem těch holek moc a nedostávají patřičný prostor), přičemž jedné člence úspěšné dívčí vokální skupiny, samozřejmě té nejkypřejší, prasknou před zraky prvního muže Spojených států gatě a na průšvih je zaděláno. Trest ze strany vedení univerzity přijde záhy, strach z německých vokálních králů jakbysmet. A tuhle oblast půjde producentsky dojit ještě dost dlouho. Tu a tam slušný fór, solidní hudební čísla (jen jsem nechápal to podivné hudební intermezzo u plešatého magora před polovinou filmu), vzájemné špičkování, spousta nevkusných momentů a mdlé plácání o životě po studiích. Nic víc, nic míň. Naštěstí se tu nikdo nebere příliš vážně, škoda ale, že i někteří herci si svoji účast chtějí jen odpracovat (pro mě bohužel Anna Kendrick, navíc těch individuálních charakterových podivností je až příliš). Potěší naopak herečka a producentka prvního filmu, Elizabeth Banks, která si tentokrát zkusila i režii a s celovečerním debutem se vyrovnala s noblesou. Ve výsledku se mi nicméně jednička líbila tak o půl hvězdy víc!! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně rozhodně lepší podívaná než v případě jedničky. Zmizelo zvracení, přibylo hlášek, které naráží na hloupost američanů a vůbec celkově se lehce naváží do USA, což mi přišlo super. Navíc hudebně je to zas o level výš. No myslím, že ještě zvážím 4 hvězdy, fakt se mi to líbilo. Zatím za 69%, ale možná přidám... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PORAZIT „DSM“ JE PRO TENTO TÝM NADLIDSKÝ ÚKOL. I BĚŽNÉ PUBLIKUM VIDÍ, ŽE BARDENSKÉ PĚNICE NEMAJÍ ŠANCI NA REHABILITACI. DĚLAJÍ VŠEM VOKÁLNÍM KAPELÁM A CELÉ NAŠÍ BRANŽI OSTUDU…“ /// Na to, že nejsu náctiletá popíková Nanynka, tak musím uznat, že to má svý světlý kouty. Třeba ten úvod. Nebo, jak si celej film dělaj prdel sami ze sebe (skoro všichni). Jinak bych to kvalifikoval jako holčičí film, kterej se snaží bejt i pro kluky, když při pěveckejch číslech útočí na naše nejnižší pudy. Jo, ty čísla – fakt solidní. Sice žádnej hardcór, ale tahle parta etnicky rozmanitech holek dostává plus za solidního choreografa. Body však patřej potomkům Lindemanna. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Žral jsem jedničku. 2.) Zjistím, že poslední dobrej německej zpěvák nebyl David Hasselhoff. 3.) Thx za titule „K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Agent006 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce zklamání, a cappella nikdy nebyla víc gay než tady v podání Treblemakers. V čem tkví ten údajnej komediální talent Rebel Wilson nechť mi někdo objasní, pro mě to byla jedna z nejotravnějších filmových postav vůbec. V konečnym důsledku teda film nabízí jenom nešťastný scény, další nešťastný scény team building montáže okořeněný stupidním humorem a znásilnění FOB. Na dvě hvězdy zvedám po sentimentálním finálním čísle (který se ale drží stejný šablony, jako v prvním díle... ostatně jako celej film). ()

Galerie (56)

Zajímavosti (14)

  • Během natáčení byly použity skutečné skupiny Acapella. (griph)
  • Nemecká kapela vo finále spieva textovo mierne pozmenenú skladbu "My Songs Know What You Did In The Dark" od americkej punk rockovej kapely Fall out boy. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy se Barden Bellas fotí před domem, se neshoduje snímaná skutečnost s výsledným snímkem. Např. dívka vlevo nahoře je na snímku úplně vzadu, další dívky mají ruce v jiné poloze a Chloe (Brittany Snow) nedrží fotoaparát. (M1k3k)

Související novinky

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Universal překonal dvoumiliardový rekord

Universal překonal dvoumiliardový rekord

17.08.2015

Utržit na americké půdě 2 miliardy dolarů za rok se hollywoodskému studiu podaří jen výjimečně. Nejrychleji se na tuhle metu vyškrábali Warneři, kteří ji v roce 2009 zdolali 25. prosince, teď ale… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama