Reklama

Reklama

Sean se vydá z ulic rodného Miami do Hollywoodu, kam ho táhne vidina slávy a bohatství. S krásnou a tvrdohlavou Andie si založí novou taneční skupinu, která to přes všechny překážky dotáhne až do finále televizní talentové soutěže. Velké finále v taneční aréně v zářícím Las Vegas znamená nejen milionovou výhru, ale také budoucí kariéry všech zúčastněných. Není to ale tak jednoduché. Ve finále se proti Seanovi a jeho skupině postaví nejen jeho dávní nepřátelé, taneční skupina Grim Knights, ale i jeho vlastní bývalí parťáci. Aby mohli zvítězit, musí pustit k vodě všechny staré antipatie a žárlivosti a soustředit se na to, co umějí nejlépe: tančit. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (114)

Chen 

všechny recenze uživatele

Dialogy hrozné, příběh také, navíc je tu "třešinka na dortu" v podobě otravné moderátorky, ale asi nikdo nečeká, že podobné filmy oslní po herecké nebo scenáristické stránce. Taneční čísla jsou choreograficky zajímavá, ale zaskočil mě výběr hudby, soundtrack by mohl být výrazně lépe sestavený. Další věc na zvukové stránce, která mě zarazila, je to, že se hudba ozývala "na pozadí", což ubíralo tanečním scénám na působivosti. Shrnuto: sexy lidé, zajímavá taneční čísla a nic, ale opravdu nic navíc. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč na tyhle filmy koukám je tanec. Miluju tanec, ráda tančím, ráda se na něj dívám, zajímají mě jeho techniky. Co se týče děje, skončila jsem u úplně prvního Let's dance, ten se mi dějově líbil, tyto ostatní jsou pro mě skutečně jen dokumenty o tanci a děj vůbec nekomentuji. A co se týče tance, úroveň je kvalitní. Na těch lidech je vidět, že tančit umí a že to dělají rádi. ()

Reklama

hrudka 

všechny recenze uživatele

Z počátku docela zajímavé série, kdy se s odstupem času docela divím, jak jsem jednotlivé díly kladně hodnotil, je nyní bezvýznamný produkt plný klišovitých frází s vážně přihlouplým scénářem a předvídatelným dějem. V některých případech jsem se divil, zda jde ještě o tanec a nějakou smysluplnou choreografii. Dvě hvězdičky dávám proto, že jsem na to hodný. Něčím je to svým způsobem pořád sympatické a vtipné, bavila mě postava Adama G. Sevaniho a líbila se mi scéna ve starém zábavném parku. Některé scény by celkem zaujaly jednotlivě jako klipy na YouTube a má to více méně obstojný a kupodivu docela neotravný soundtrack. Celkově už to ale vnímám jako zbytečnou blbost. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mladí zestárli, ale furt vypadají na šestnáct. Objevily se nové objevy, takže šup je čas natočit další Step Up. Stále stejná osnova: sbalit dívku, dát do kupy crew, vyřešit životní situaci, udržet přátele, porazit v dance battle nesympatické tanečníky a převlíkat se v každém záběru do jiných tepláků... Příběh tedy vhodný pro věkovou a zájmovou kategorii odpovídající stejně smyšlejícím divákům. Technicky brilantní - extrémní zvuk, kamera, videoklipovitost, hudba. Krátké neherecké výkony mezi tancem a děsné krákorání Briany Evigan. Využití Las Vegas svatostánků k tanečním číslům je skvělý nápad, choreografie krom finální all in scény pokulhává. Nejlepší díl s nekompromisní vizualizací a choreografií stále však u mě vyhrává Let's Dance 3D (2010). ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Kto si pozrie tento film, ktorý je zhodou okolností už asi piaty v úspešne rozbehnutej sérií a hľadá v ňom dáky príbeh alebo skrytú pointu, či dokonca postupnú gradáciu sprevádzanú tancom asi nevie čo si pustil. Step up nikdy nebolo o srdcervúcich príbehoch sú to jednorázové príbehy, ktoré poukazujú na život tanečníkov. Na jeho svetlé aj temné stránky ale v prvom rade ide o tanec a človek, ktorý hľadá tanec, ten ho v tejto sérií a konkrétne v tomto filme určite nájde. Dokonca si myslím, že film nie je vôbec ochudobnený o síce patetický a plytký ale pre mňa dostačujúci príbeh. Dostačujúci na to aby som dal mierne nadpriemerné hodnotenie. Ak si k tomu všetkému ešte pripočítate sympatického Guzmana a nenormálne sexi Evigan dostaneme porciu pravého hormónmi nabitého tanečného šialenstva. 71% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se v roli robotické dívky objevila i Češka Jana Vaňková.

    (Deli3)
  • Film nebyl před premiérou promítán kritikům. (Katherine46)

Reklama

Reklama