Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (323)

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kam se poděla ta hustá atmosféra, strach či napětí z jedničky? Atmosféra zde sice je, ale kvalit úvodního dílu dosáhne jen stěží. Tato "Kostka" byla příliš moc prosvětlená a více umělá. Obsahuje sice pár zajímavých, promyšlených momentů a nápadů, působí efektivně, vizuálně podmanivě, má slušný spád, ale celkově je velmi prázdná. Velmi vydařenou scénou je pro mě "styk" mladého páru, kterou si stále vybavuji:) ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ten film byl tak debilní a bez pořádného smyslu, až byl dokonale vtipný. No vážně, mám tenhle film za komedii, protože s jeho blbostí se nedá jinak než se smát. Jako nějakému hororu nebo thrilleru bych tomu dala asi 1 hvězdčiku, jako komedii moje hodnocení dopadlo takhle. Nikdy nezapomenu, jak jsem v jedné scéně dostala takový záchvat smíchu, že jsem skoro spadla z gauče. Úžasné. ~(3,9)~ ()

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Na jednotku to nemá, ale stále to nieje na zahodenie. Chválim modernejšie otváranie dverí a väčší počet postáv, ale na druhej strane bohužiaľ kocke chýbajú pasce. Niektoré úmrtia som si ani nevedel vysvetliť a bolo to 1000x väčšie sci-fi než bol prvý diel. Koniec som nepochopil do dnes a bohužiaľ už asi nikdy nikto nevysvetlí pôvod kociek (a to som videl i tretí diel). Film ma na prekvapenie bavil a užíval som si ho. Nie som sklamaný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zatímco v jedničce jsme měli možnost se postupně dozvídat pravdu o postavách a někdy to šlo až za použití síly, zde nám to vykecaly hned na začátku. Nevím proč, ale postavy v jedničce měli nějakou duši i zajímavý přínos pro ostatní, ale zde jde o skupinku naprostých tupců, kteří se několikrát rozdělí, navzájem si nevěří a máme zde opět zápornou postavu, která zmagoří a začne zabíjet ostatní – takže se vlastně opakuje podobně průběh předchozího dílu, což začala být pěkná nuda poté, co zabil asi pětkrát jednu osobu. Konec sice konečně přinesl jakž takž vysvětlení o původu a významu kostky, ale mě velice zklamal a rozhodně oproti jedničce se jí toto pokračování nemůže v ničem rovnat. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Okolo 8. minuty je možné zahlédnout, že Kate (Kari Matchett) má na těle přichycen mikrofon. (Terva)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)

Reklama

Reklama