Reklama

Reklama

Krize

(seriál)
  • USA The Brink
Trailer 1
USA, 2015, 4 h 15 min (Minutáž: 22–32 min)

Hudba:

David Robbins

Hrají:

Jack Black, Tim Robbins, Pablo Schreiber, Esai Morales, Melanie Chandra, Geoff Pierson, Aasif Mandvi, Iqbal Theba, Scott Winant, Jon Poll, Marshall Manesh (více)
(další profese)

Epizody(10)

Jack Black, Tim Robbins a Pablo Schreiber hrají hlavních role v tomto novém, černě humorném seriálu o geopolitické krizi, která přivede planetu na pokraj 3. světové války. Seznamte se s muži a ženami, jež se pokoušejí odvrátit konec světa. Nový, černě humorný seriál HBO soustředí pozornost na geopolitickou krizi a její dopady na tři zcela rozdílné, urputně bojující muže - amerického ministra zahraničí Waltera Larsona (Tim Robbins), řadového úředníka ministerstva zahraničí Alexe Talbotta (Jack Black) a špičkového stíhacího pilota vojenského námořnictva Zekeho "Z-Paka" Tilsona (Pablo Schreiber). Tato trojice mužů, kterým porušování pravidel není cizí, se musí vymanit z chaosu vládnoucího všude kolem, aby zachránili svět před 3. světovou válkou. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele neoBlast k tomuto seriálu (1)

Krize (2015) 

[První série] Rozhodně jsem byl potěšen, protože Krize je správně politicky nekorektní a nejde pro nevybíravou mluvu daleko, tak jak to máme od HBO rádi a zároveň k tomu stíhá sem tam pomrkávat na mého nejoblíbenějšího Kubricka. Postava Tima Robbinse možná hraje na první signální, ale jde tak moc proti ustálenému archetypu, že jsem si jeho sexem posedlého ministra ke konci úplně zamiloval. Mimochodem: pokud jste kdy toužili po dream teamu s povědomými hollywoodskými herci arabského původu - zde jsou VŠICHNI (kromě toho cápka z Království). Další sezónu si nedokáži moc představit, ale vedle Veep další satirická trefa do černého, která stojí za pozornost. 1. sezóna 75 % ()

Reklama

Reklama