Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 5

(série)
Trailer 2
USA, 2020, 8 h 46 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Ben Bela Böhm, Stefan Kapičič, Tony Dalton, Roland Buck III (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V páté řadě seriálu Better Call Saul, která obsahuje deset epizod, povede rozhodnutí Jimmyho McGilla, že v kůži Saula Goodmana bude dále působit jako advokát, k nečekaným a neobvyklým změnám v jeho okolí. V dalších rolích: Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Michael Mando, Giancarlo Esposito, Patrick Fabian a Tony Dalton. Během prvních čtyř řad byl seriál Better Call Saul dvaatřicetkrát navržen na Cenu Emmy, třikrát na Golden Globe a třikrát na Cenu kritiky. Kromě toho získal mnoho dalších ocenění. (AMC Czech)

(více)

Zajímavosti (12)

Volejte Saulovi - S plným nasazením (2020) (epizoda) (S05E05)

  • Na podcastu „Better Call Saul Insider“ Peter Gould uvedl, že Sobchakovo vystoupení v této epizodě bylo původně zamýšleno pro jinou postavu, ale scéna musela být přepsána kvůli konfliktům v plánování. (Petrmachovec)

Volejte Saulovi - Wexler v. Goodman (2020) (epizoda) (S05E06)

  • Členka kmenu Navajo Olivia Bitsui, která svou fotografií dala podle seriálu inspiraci logu banky Mesa Verde, byla pojmenována podle dcery Olivie herce Jeremiah Bitsui, který v seriálu hrál roli Viktora. Olivia Bitusi je zároveň nejstarší fiktivní postavou v celém univerzu Breaking Bad. (kkomtu)

Volejte Saulovi - Pochůzka (2020) (epizoda) (S05E08)

  • Konkrétní místo v ostré zatáčce, v němž kolumbijský gang obklíčí a zastaví Saulovo (Bob Odenkirk) Suzuki Esteem, bylo natočeno v indiánské rezervaci Canoncito, na silnici Route 7076. (999.9)

Volejte Saulovi - Pochůzka (2020) (epizoda) (S05E08)

  • Během přepadení v poušti namíří Matador (Kenneth Trujillo) Saulovi (Bob Odenkirk) na hlavu pistoli Heckler & Koch .45 ACP. Po rozpoutání přestřelky použije Jefe (Gabriel 'G-Rod' Rodriguez) pistoli Smith & Wesson M&Pc Compact. Další Kolumbijec (Christopher M. Campos) střílí automatickou zbraní PDW Heckler & Koch MP7A1. Zbývající tři členové gangu používají samonabíjecí pušky Daniel Defense MK18. Jeden z nich (Conrad R. Padilla) vystřelit nestihne, neboť dostane zásah z odstřelovací pušky M40A1, kterou střílí Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks). Tiburón (Corey Michael Eubanks) úspěšně ujíždí, zatímco jeho společníka (Algin Mendez) Mike dorazí revolverem Smith & Wesson Model 629 Performance Center ráže .44 Magnum. (ČSFD)

Reklama

Reklama