Reklama

Reklama

Marvel's Luke Cage - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 11 h 47 min (Minutáž: 46–66 min)

Kamera:

Manuel Billeter

Hrají:

Mike Colter, Simone Missick, Mahershala Ali, Theo Rossi, Alfre Woodard, Rosario Dawson, Erik LaRay Harvey, Karen Pittman, Ron Cephas Jones, Jaiden Kaine (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Neprůstřelný ochránce Harlemu Luke Cage bojuje proti zkaženým politikům, nelítostným gangsterům a démonům z vlastní minulosti. (Netflix)

Zajímavosti (5)

  • Každá z epizod první série má název podle písniček amerického hip hopového dua Gang Starr. (BaronMartin)
  • Hlavními záporáky série jsou Cornell ''Cottonmouth'' Stokes (Mahershala Ali), který se poprvé objevil v roce 1974 v komiksovém sešitu "Power Man #19" a Willis ''Diamondback'' Stryker (Erik LaRay Harvey), kterého jsme mohli poprvé vidět v roce 1972 v komiksovém sešitu "Luke Cage, Hero for Hire #1". (Bube1)

Marvel's Luke Cage - Vkroč do arény (2016) (epizoda) (S01E04)

  • V jednu chvíli má na sobě Luke (Mike Colter) kovové náramky a čelenku (získané z experimentu), modré rifle s řetězy a žlutou vestu. Jedná se o odkaz na klasický komiksový kostým Power Mana, tedy Luka Cage. (MrMartinTm)

Marvel's Luke Cage - Monolog chaosu (2016) (epizoda) (S01E12)

  • Ve scéně, kdy jde Luke Cage (Mike Colter) zabránit přepadení obchodu, si můžeme všimnout ve výloze obchodu letáku, na kterém je Stan Lee v uniformě policie. Stan Lee sice není tvůrcem postavy Luke Cage, ale je považován za jednoho z otců Marvel Universe a ve většině filmů od Marvelu si zahrál alespoň malé cameo. (Hovadin)

Reklama

Reklama