Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Recenze uživatele cesky_hrac k tomuto seriálu (1)

Kancelář Blaník (2014) 

V seriálu Kancelář Blaník vídáme Tondu Blaníka, který řeší se svými asistenty problémy politiků ve své kanceláři. Každý jednotlivý díl má svůj děj.. První moje setkání s tímto seriálem probíhalo takhle: Byl jsem u počítače a zrovna jsem otevřel stránku Stream.cz. Podívat se co na ní nového. Uviděl jsem ikonku seriálu K.B ( Jsem líny pokaždé sem psát celý název seriálu. Snad bude tato zkratka stačit. Kdo tu zkratku ještě nepochopil: K.B= Kancelář Blaník.) Dotkl jsem se silně svým prsem levé ruky pravé části myši. Video začalo.. ,, Co to je? Na to se nebudu koukat!! Je to sprostý a kamera se klepe!!" Tohle byli mé první dojmy. Po pár letech jsem dal tomuto seriálu šanci.. a předtím jsem se mýlil. Tento seriál mě dokázal rozesmát a nikdy mě ,,nedonutil" říci: ,, To je NUDA." Protože jsem již o pár řádků výše jsem psal, že každý díl má jiný děj. Z toho vyplývá že se neopakuje, což je jedině dobře. A tento seriál je výborný také díky samotnému Marku Danielovi ( Tonda Blaník), který tomuto seriálu dodává značnou šťávu. Tento těm, kteří mají rádi politický humor.. Celkové moje hodnocení: 92% Kamera: 8/10- Vypadá amatérsky(vzbuzen dojem autenticity) a to je jedině dobře... Scénář: 10/10 Obsazení: 9/10 Efekty: 8/10 ( Nevzpomínám si jestli v seriálu nějaké byli.. TO JE JEDNO!!!) ()

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama