Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Recenze uživatele kodwin k tomuto seriálu (6)

Kancelář Blaník (2014) 

Konečně politická satira, která zasahuje srdce problémů. Navíc opravdu třeskutě vtipná. Některé díly jsou možná slabší, ale většina stojí za shlédnutí, i několikeré. A ten krátký formát mi nesmírně vyhovuje. Marek Daniel je fakt výborný, stejně jako některé vtípky, které jdou občas i za hranu. Jsem zvědav, který politik to jako první neustojí a kancelář Blaník zažaluje. "Andreji, říkej rychle čapí ..." / Po shlédnutí dalších dílů dávám plný počet. Má to koule. A to se musí podporovat. ()

Svatý Blaník (2015) (S03E01) 

Jeden z těch lepších fláků. Pozorovat Tondu jak dělá dělá dobré skutky a jeho podřízené, jak jsou z toho nešťastní je trochu zvrhlá podívaná. Naštěstí Václav vše v dobré obrátí a Lenka se Žížalou jsou štěstím bez sebe, že jsou z nich zase píčusové. ()

Selfíčko s Gerem (2015) (S03E16) 

Tenhle díl dokonale nastavuje Tondovi zrcadlo. O tom, že by ho někdo rád viděl, nemůže být ani řeč, ačkoliv o jeho existenci tak nějak ví každý. Ale že to tak je, mu nedojde zřejmě ani když Velký Bartoška vyhodí z festivalu. Smutný je vlastně svět lobbistů, ale já se bavil dobře. ()

Tony is back (2015) (S04E01) 

Tonda je zpátky a předvede souhrn svých "nejlepších" vlastností, aby dokázal, že je ve skvělé formě. A to on tedy je. Ta zk*****á Žížala si všechno odskáče a Lenka se jen potutelně usmívá. Toníček je přeci nejlepší šéf na světě. Velmi vtipný díl luxusně zahajuje čtvrtou sérii. ()

Veřejné mýlení (2017) (S05E07) 

Poslední dva díly byly zase super. Tonda Blaník je ve formě, i když se už objevovaly názory, že je za zenitem. Mě teda přesvědčil. Veřejné mýlení je tak brilantní, že si asi půjdu založit stranu Určitě ANO. ()

Králové Šumavy (2017) (S05E12) 

Mně tenhle Tondův pobyt na čerstvém vzduchu pobavil dost. Prezident perlí a Tonda nebere jeho doporučení na lehkou váhu. "Toníku!" ()

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama