Reklama

Reklama

Rozpal to, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Rozpáľ to, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

VOD (1)

Obsahy(1)

Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)

Recenze (36)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Až na ty mořské plody bych sežral asi všechno, co v tomto pořadu Pohlreich připravoval. Škoda, že jsem nikdy neměl cestu kolem toho baráku, třeba by mě taky pozval k sobě na zahradu…Miluju grilování a dost často se mi doslova sbíhaly sliny. Stačí dobrá nálada, nějaký ten alkohol a samozřejmě mňamka na grilu… ()

tron 

všechny recenze uživatele

Niekomu Zdeněk Pohlreich nesedí, niekomu áno. Mne celkom áno. Keď sa však povie jeho meno, automaticky si spomeniem na kultové Áno, šéfe!. Určite nie na jeho nasledujúce/neskoršie kuchárske projekty, či už Na nože! alebo Těď vaří šéf!. A bohužiaľ si pod pojmom „Zdeněk Pohlreich“ automaticky nespomeniem ani na Rozpal to, šéfe!. Nič proti ničomu, je tam NÁZNAK feel good atmosféry (náznak preto, že naplno to s ostrým týpkom ako Pohlreich proste nemáte šancu urobiť, to je ako keby rozprávku na dobrú noc deckám čítal Freddy Krueger), varenie má Pohlreich bez debaty a zjavne v malíčku a v krvi a pri väčšine receptov sa vám budú zbiehať slinky. Ale nuž, ehm, je to nuda. Po skúsenostiach s jeho brutálnym televíznym debutom budete neustále čakať adrenalínové výbuchy zlosti, návaly hnevu, plnokrvné hlášky od podlahy, šťavnaté nadávky. A nedočkáte sa. Tak sa v duchu budete modliť, aby brutálne vynadal aspoň psovi alebo aby podráždene kopol do grilu a poslal ho dopi... A ono nič. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/opékat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ač si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a tuzemskou fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že klobása nebo ugrilované vysušené kuřecí prso nejsou zrovna tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. Jen mi ho bylo líto, když nakonec povinně dostal chuť na zmrzlinu a rozbalil klasiku Mrože. ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Ještěže jsou kuchaři jako Jamie Oliver, Gordon Ramsey, Ainsley Harriott a další a další, které může náš rádobykuchtík, vykrádat. Ale je tu jeden zásadní rozdíl. Všichni ostatní vaří s láskou, mají pro jídlo cit a je to vidět i v té prezentaci a kultuře vaření. Dokonce i italský čech Emanuele Ridi je oproti němu frajer. Pominu-li to, že Pohlreich, vaří ve vytahaném svetru a teplákách (alespoň to tak vypadá), tak mu to vaření ani trochu nevěřím. Působí to na mě dojmem "nemusí to mít "ksicht", hlavně, že jsem vidět". ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to spočítal - tohle je už 6. pořad se Zdeňkem Pohlreichem, kde je v názvu slovo "šéf". A to nepočítám další....Není už toho trošku moc? Odpovím si sám: JE. Pohlreich by měl být taky trochu soudný a i když má za tyto pořady určitě velice dobře zaplaceno, tak by měl zvážit, zda se nasáčkovávat do nových a nových TV pořadů. V posledních letech se začala z jídla dělat hrozná věda a je to jenom způsobeno tím, že jsou lidé líní a hloupí na to, aby si zjistili, odkud jídlo pochází a co obsahuje, případně jak si něco dobrého uvařit. Tento pořad už mě skutečně neskutečně (zajímavé slovní spojení,,:-)) otravoval....25% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama