Reklama

Reklama

BoJack Horseman - Série 2

(série)
USA, 2015, 5 h 13 min (Minutáž: 26–27 min)

Hrají:

Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, James Adomian, Maria Bamford, Jason Beghe, Kevin Bigley (a.z.), Raphael Bob-Waksberg (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jeho paměti se staly bestsellerem a konečně má svoji roli snů. BoJack je připravený restartovat svoji kariéru a žít lepší život. Pokud tedy něco nezvrtá. (Netflix)

Recenze (23)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

93% je maximálně přestřelené číslo způsobené nedostatkem hodnocení, ale kdo zkrátka má tenhle humor a animáče pro starší rád, rozhodně se neztratí i v této řadě. 🐎 Na druhou stranu po několika měsících ve mně nezůstalo nic extra pamětihodného a vždycky budu mít oblíbenější, i animované, seriály. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první sérii BoJacka jsem si poměrně dlouho zvykal na ani ne tak bizarní propojení světa lidí a zvířat, jakožto spíše na chování všech přítomných a možná proto jsem se od zážitků vyhaslé hvězdy Horsin Around na delší dobu odmlčel. Ovšem stejně jako u Breaking Bad, i animák jako BoJack Horseman disponuje údajně enormně srdceryvnou závěrečnou řadou a to je pro mě dostatečným lákadlem dát nejznámějšímu kreslenému koni nadále šanci. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zakomponovanie depresívnych prvkov a povestných faciek od života do tejto série mi pripadalo v menšej miere ako v tej predošlej, zato som sa však dočkal najsilnejšieho momentu celých dvoch sérií plného hanby, sebakritiky a nenávisti, ktorý v postavách zanechal otvorenú ranu (Escape from L.A.). Postavy sa rozvíjali, niektoré sa pohli, pre iné, ako to už často býva, bolo ich konanie len slepou uličkou, no každý niečo dosiahol, či už po kariérnej alebo emočnej stránke. Prekvapilo ma však komponovanie epizód z veľkej časti ako komédie, nie ako sebadeštruktívne drámy, ktoré vtipy používajú len ako cynické podčiarknutie situácie a tak zľahčovanie predošlého deja a pomyselný, malý odklon od originality seriálu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konci prvej série som si hovoril, že to nebude až také zlé ako sa mi to zo začiatku javilo. Zvyknúť si na tento fikčný svet, na charaktery a zároveň sledovať postupne ich vývoj vyžaduje trochu trpezlivosti a času. Ale akonáhle sa začnú charaktery rozvíjať a príbeh začne komplexne vysvetľovať nie len pocity postáv ale aj epizodky z ich životov, stáva sa z toho takmer masterpiece. Celé je to vlastne o tom - mať rád samého seba. A všetky tie veci okolo sú krásnym doplnením. Rovnako ako je pre mňa Rick and Morty seriál pri ktorom si poviem WTF a smejem sa, je Bojack seriálom pri ktorom si poviem - viem presne ako to myslíš, cítim sa rovnako. A dialógy typu : Čo sa s nami stalo? To čo obvykle. Nepoznala si ma a zaľúbila si sa do mňa. A potom si ma spoznala... sú dakedy pravdivejšie a smutnejšie než samotná realita. Druhá séria - 80% ()

Toka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| 2. série – 95% Druhá série si najela do správných kolejí a vyšperkovala dramatičnost i komedii. Postavy dostávají větší prostor a velmi mě baví jejich komplexnost. Co ovšem tuto show posouvá na další level, je neuvěřitelná kontinualita a ucelenost. Zjevně drobné detaily jsou reflektovány i v samotném intru, které se díl od dílu mění. Tyto drobné detaily jsou postupně rozvinuty a následně využity. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (102)

  • V čase 16:19 můžeme v Herbově kanceláři vidět tři obrazy vyobrazující koně. Jedná se o odkazy na díla amerického malíře Jeana-Michela Basquiata. (Shizle)
  • V epizóde zaznela veta: "You make me want to be a better man." ("Robíš zo mňa lepšieho človeka."). Je to odkaz na film Tak dobre, ako sa len dá (1997). (Pat.Ko)
  • Rutabaga má vo svojej kancelárii obrázok odkazujúci na detskú knihu "Good Night Moon". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama