Reklama

Reklama

Ztráta paměti

Obsahy(1)

Simon Cable se probouzí v nemocnici s totální ztrátou paměti. Nevzpomíná si na své manželství, okolnosti smrti vlastního bratra, ani dopravní nehodu, která ho málem stála život. Má vymazané poslední dva roky života. Jeho lékař mu pomáhá paměť obnovit a postupně se Simonovi začínají vybavovat jednotlivé události ve snech. Brzy zjišťuje, že je v těchto "vzpomínkách" schopen měnit věci, které se mu v minulosti staly. A pokusí se změnit svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (102)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pan RSR po přečtení scénáře zřejmě nabyl dojmu, že takový materiál se mu natočí sám, a tak založil pazoury a jal se podřimování. Spolu s ním jsem do limbu totální agonie elegantně upadl i já a nezachránil to ani závěr, kdy Rolanda někdo shodil ze židličky a nařídil mu, aby s tím něco udělal. Pozdě, hošane. Až ti příště pod nos naservírují zajímavý scénář, slušně řekni "děkuji mnohokráte, ale dejte to raději někomu schopnějšímu." ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpodcenějších filmů tady na CSFD. Brilantní hudba, skvělé výkony a parádní příběh. Skládání puzzle dá někdy zabrat. Ryan Phillippe podává opravdu skvělý výkon. Nechápu místní hodnocení - pouchých 62 %. Když se podívám na ty "skvosty", které do dotáhly do červené skupiny - nad 70%, cítím zde velkou nespravedlnost vůči tomuto filmu. Ač mam Osudovy dotek radši, tak tohle určitě neni jeho napodobenina. Je to totiž film o rok starší. Vřele všem doporučuju ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// slušná atmosféra, námět -ač jsou zde moji oblíbení herci, byly docela nevýrazní, silně zamotaný děj/// Tenhle film jsem chtěl už dlouho vidět a dost jsem se na něj těšil. Námět je totiž zajímavý a když řeknu, že takové mám rád, tak vám kecat nebudu. Rozjezd to ma taky dobrý a během pulhodinky vás film pohltí. Jenže na tohle potřebujete mozek, jenže kdo by to vydržel a tak zhruba po hodině rezignujete a ke konci už jsem se vůbec nechytal. Nebo jinak řečeno. Ono to skončilo a já teprve čekal nějaké vysvětlení. Těšil jsem se i na Ryana Phillipa (ten byl v pohodě) a Piper Perabo (jenže ta tu hrála nechutnou mrchu, takže mi moc sympatická nebyla). Ve výsledku to tedy není nic moc, spíš průměr./// Celkem 56%/// ()

campix 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech naprosto průměrný film. Samozřejmě tak trošku vykrádačka Butterfly effect, ale na rovinu. Jaký film v dnešní době není tak trošku vykrádačka něčeho. A i přes to, že mám podobné mysteriozní filmy rád, tak Ztráta paměti mě rozhodně nenadchla. Stopáž není přehnaná, začátek zajímavý, herecké obsazení ucházející, ale to co film sráží je závěr, ten mi přišel hodně nedostatečný a přitom u takto stavěných filmů by měl být tím hlavním, tím co vám vyrazí dech. Ale tady nuda a šeď. Klasická žánrovka. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Strhující, napínavé, zajímavě vymyšlené. První půlka bez diskuze za pět hvězd. Pomalé rozkrývání záhad minulosti, proplouvání 2ma časovými rovinami, to všechno udržuje diváka napjatého co se stane dál, jak to vlastně celé bylo atd. Pak to ale bohužel začne trochu upadat, a stává se to celkem předvídatelnou záležitostí s nevýrazným koncem (ten mě naštval). Velkou pochvalu zaslouží Ryan Phillipe, jeho výkon byl opravdu excelentní. /viděno v TV: 80% a 4*/ ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 5. června do 19. července 2002 ve Velké Británii. (GASTON73)

Reklama

Reklama