Reklama

Reklama

V hrané adaptaci animované klasiky Kráska a zvíře společnosti Disney, jež je ohromující filmovou oslavou jednoho z nejpopulárnějších příběhů vůbec, velkolepým způsobem ožívají příběh a postavy, které diváci znají a zbožňují. Kráska a zvíře popisuje pozoruhodný příběh Krásky, bystré, krásné a nezávislé mladé dívky, kterou ve svém zámku uvězní děsivé zvíře. Navzdory strachu se spřátelí se zakletým zámeckým služebnictvem a uvědomí si, že se pod obludným zvířecím zevnějškem ukrývá vlídná duše skutečného prince. (Falcon)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (675)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pohádky mám ráda. Ale tohle asi pohádka nebyla. Už od začátku jsme měla spíše otázky k ději, k tomu, co se dělo, než abych si film užívala. Film mě bohužel vůbec nezasáhl, písně mě nechaly nepolíbené (a to mám muzikály snad raději než pohádky), občas byly zdlouhavé, což ostatně byl celý film. Vůbec to neutíkalo, v polovině jsem to musela stopnout, abych se na chvíli prošla internet a odpočinula si od toho. Film prostě vůbec nefungoval. Jak se v něm vůbec řešil čas? Koukala jsem na to s chlapem a to z toho byl otrávenější než já. Samé připomínky k tomu a tamtomu a přitom je dost nenáročným divákem. SPOILER Například Gastonův pád... ta byla tak o ničem, že ho klidně mohli nechat zakopnout a mělo by to stejný efekt. Pro mě dost nepovedené. Slabší 2*. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Za mě to tedy bylo velmi identické s animovanou verzí. Tím chci říct, že i pohyby herců měly takovou tu lehkost a nesmyslnost, písní, co stály za prd a pod. tam bylo požehnaně.... Musím uznat, že věrně na plátno přenesly známou animovanou pohádku. Nicméně, když pominu písně, tak se mi to líbilo jak herecky, tak provedením... ()

Reklama

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

[Výzva od PZ] Nejde zrovna o žánr, který bych (ještě v neděli ráno) vyhledával. Ke zhlédnutí jsem byl "donucen" v rámci výzvy od PZ (pro neznalé Petry Zumrové). Bohužel jako dobrý filmový kritik musím být schopen objektivně ohodnotit film i mimo svůj oblíbený žánr. Každopádně hudebně to až takové peklo nebylo, leč žádná z písní mi v hlavě neutkvěla, což u muzikálu považuji za největší negativum. Herecky to až taková křeč nebyla, i když Hermiona Krásková oplývá spíše vzhledem než uměním zpěvu a herectví. Celý film a přerod vztahu mezi kráskou a "zvířetem" je přes notorickou známost této lehce zoofilní klasiky koukatelný. Největší negativum pak vyjma zmíněných písní zůstává samotné zvíře. Chvilkama bylo prostě až moc roztomilé, než aby se do něj HK nemohla zamilovat prakticky na první pohled. Příště bych prosil pořádné monstrum. 64% ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru si nedovedu představit, že by šlo Krásku a zvíře natočit lépe. Kostýmy jsou krásné, výprava velkolepá, nápady neotřelé (vystřelující klávesy!), obsazení skvělé, animace nábytku nádherná. A jelikož se považuji za emancipovanou ženu, musím uznat, že pohádky, kde hlavní hrdinka nečeká pasivně na záchranu a kde je naopak ztvárněna jako sebejistá, sečtělá, přemýšlivá dívka/žena, jsou mi více než sympatické. ()

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Říkám si, kdo je v tomhle filmu vlastně větší zvíře. Scénárista? Režisér? Anebo snad mrňavá šereda, co ve své roli vystupuje děsně 'inteligentně' Emma Watson? Jak se tahle kr*va ocitla v roli krásky je mi velkou záhadou. To snad muselo být nějaký zas***ý feministický hnutí, který ji na tu roli protlačilo, jinak si to prostě nedokážu vysvětlit. Jediný, co vím bezpečně je, že zvíře rozhodně není ten směšný digitální roháč, co vypadá jak kozel ze známé pivní reklamy. Celý film u mě taky padá krom nemožnýho kýč-digitálu a ohyzdy Watson na hnusných a nervy drásajících 'písní' (jest-li se to vůbec písní dá nazvat). Zkrátka je to naprostý průser roku. A řekl bych i pošpinění krásné disneyovské animované tvorby z '91. Za mě prostě odpad! ()

Galerie (392)

Zajímavosti (39)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 504,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 1266,1 mil. (NIRO)
  • V čase kolem 12. minuty, při rozhovoru Belly (Emma Watson) s otcem (Kevin Kline), si můžeme všimnout, že jsou její vlasy při změně záběru jednou vzadu, podruhé zase vepředu. Tato chyba je zpozorovatelná několikrát, nejzřetelnější je to v čase 13:19. (Rymixta)
  • Luke Evans (Gaston) nosil v průběhu natáčení umělé zuby, protože jeho vlastní výrazné špičáky působily při natáčení rušivě. (Kiisaki)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Lví král láme rekordy

Lví král láme rekordy

22.07.2019

Studio Disney má za sebou pohádkový víkend. Nejdřív se Avengers: Endgame vyhouplo před Avatara a stalo se tak oficiálně nejvýdělečnějším filmem všech dob, následně šéf Marvelu Kevin Feige oznámil… (více)

Mulan nabírá obsazení

Mulan nabírá obsazení

16.04.2018

Asi vám neuniklo, že jde do kin jedna hraná disneyovka za druhou. V posledních letech se slavil úspěch s Popelkou, Knihou džunglí nebo Kráskou a zvířetem a příští rok dostaneme Dumba, Aladina a Lvího… (více)

Reklama

Reklama