Reklama

Reklama

Labyrint - Série 3

(série)

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (90)

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předně bych v rámci 3. série rád vytknul tvůrcům situování mučíren do hradů - já vím, je to efektní, ale trochu dost nereálné. Musíte počítat, že pro lidi nejsou žádný dveře dost zavřený a u hradů to platí nanejvýš. Za další - zatímco ve 2. sérii jsme se ještě jakžtakž o policajtech něco dozvěděli, ve trojce tvůrci na jejich postavy zcela rezignovali - o Lence Vlasákové víme prd. To těm postavám bohužel nepomohlo, naopak. Jedinej, komu se dostáváme do hlavy, je ten ústřední magor. Langoš je dobrej, Vlasáková taky, příběh oproti dvojce konzistentnější, nejlepší výkon ale dle mého podal Švehlík - jeho postava je mimořádně tragická. ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Mě to strhlo jako plzeňská pivní štafeta, ale opět by 3. sérii prospělo být spíše minisérií, jako byla Ztracená brána atd. Tím by odpadly zbytečné slepé linky (Bacha, letí spoiler!), jako zhroucený fotbalista. A taky by nemuseli zbytečně roztahovat poslední díl, kde se postup kriminálky dostal na hranu parodie, protože i když znají pravděpodobné místo držení obětí, tak si udělají zajížďku a pak tam nakonec dorazí ve dvou. A že to bylo na hradě blízko místu vraždy, který by z principu měl být důkladně pročesán od shora do spoda, to radši nekomentuju. Ale i tak je to na čtvrtou hvězdu, je to vcelku originální, Švehlík takřka dokonalý a rozkošatělý strom linek do sebe (alespoň většinou, když nepočítám všudypřítomnost vraha) zapadl. A to u potřetí vylouhovaného earl grey docela potěší. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria ma vôbec nesklamala, počas šiestich epizód sa rozohrávala výborná tajomná atmosféra. Až na tú siedmu, ktorá bola akoby naviac a chcem si z nej pamätať len záverečné definitívne odhalenie. A teda bolo čo odhaľovať pri tom množstve postáv a zápletiek, z ktorých niektoré viedli len do slepej uličky. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí řadě Labyrintu se jeho tvůrci bohužel ztratili v labyrintu překombinovanosti a zahleděnosti sami do sebe. Některé opakující se záběry připomínají až příliš Broen. No a scénář Labyrintu, ten kopíruje pro změnu sám sebe z prvních dvou sérií, tedy až na to, že jde do takových extrémů, že uvěřitelnost celého scénáře by snad nemohla být ani v blázinci. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zřejmě poučeni z předchozích sérií, vytvořil autorský tým parádní mysteriózní detektivku. Postav sice bylo opět velké množství, ale protože měly v příběhu celkem smysl, dalo se v nich orientovat. Motiv pachatele byl také uspokojivý. Navíc byl neznámý až do konce, jeho odhalení bylo překvapující. V posledním dílu sice neudrželi autoři napětí, protože bylo jasné, kdo se nepotká a co se nestane. Navíc děj trochu natahovali, pro mě nesmyslně ve světle toho, co vše nám potřebovali sdělit. Nakonec ale bylo vše vysvětleno. Jiří Strach již oznámil konec Labyrintu (čtvrtá série údajně nebude, tedy pokud diváci nezaplaví vrátnici televize dopisy tak, že nebude možno projít), tak jen doufám, že jeho jiný další počin bude stejně kvalitní. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (13)

  • Přestože kriminalistka (Tatiana Dyková) dostává v samém závěru druhé série nabídku být trvalou součásti kriminalistického týmu, ve třetí sérii z vyšetřovatelského týmu mizí. (sator)
  • Když zatknou Stolařovou a ukážou jí Adamovy obrázky vražd, velmi ji to překvapí a tvrdí, že je nikdy neviděla. Přitom v psychiatrické léčebně byla u toho, když je Adam kreslil v zahradě. (honajz)
  • Kostel, u kterého byl ponechán Valenta (Zdeněk Dušek) ukřižovaný hlavou dolů jako Apoštol Petr, je kostel sv. Jakuba a Filipa v Lelekovicích (okres Brno-venkov) (Aleq)

Reklama

Reklama