Reklama

Reklama

Supergirl - Season 6

(série)
USA, 2021, 14 h (Minutáž: 38–47 min)

Hrají:

Melissa Benoist, Chyler Leigh, David Harewood, Jesse Rath, Jon Cryer, Azie Tesfai, Nicole Maines, Cara Buono, Lynda Boyd, Andrea Brooks, Katie McGrath (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (4)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Covidová (a bohužel poslední) 6. sezóna Supergirl je zcela samostatné téma. Vše velké, co naznačila předchozí řada, se muselo zjednodušit nebo vyškrtnout. A začalo to už s plakáty v roušce. Takže na začátku se sice ještě řešil Lex, ale Kara byla hned vypovězená do Phantom Zone. Tam se setkala s Nyxlygsptlnz, známou Mxyzptlka, ale také se svým otcem... Ta produkční omezení to celé převrátila. Často někteří vypadávali, často byly díly poskládány jen z komorních scén ve dvou... Leně, Dreamer a Guardian to sice vcelku pomohlo, protože každá zvlášť mohla řešit svou nezávislou linku, ale celek utrpěl. Nicole Maines se své trans hrdince může alespoň dál věnovat v komiksech. Jarní cliffhanger docela překvapil, show získala na chvíli nádech sci-fi a hororu. Velký crossover mezi seriály bývalé Arrowverse byl ale zrušen. A po pauze bylo nutné přetrpět pár dílů do návratu Lexe a počkat si na uvolněné finále. Nebyla ta špatná rozlučková řada, ale byla to především výzva - jak v covidových podmínkách seriál dokončit se ctí. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supergirl odešla na věčnost a je to dobře. V Arrowerse je trend prvních dvou, tří dobrých sérií a pak to jde strmě do háje. K tomu přemíra genderové Nevyrovnanosti to posílá do háje. Posledni epizodu vypněte po 15 minutách, pak uz tam jen vsichni brečej a říkaj': miluju Tě. ()

Polgedney 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jon Cryer jako Lex Luthor tuhle sérii táhnul jak jen mohl, ale přece jen neutáhnul. Většinu dílů jsem hodnotil aspoň průměrně nebo občas dokonce i nad průměrně jen díky němu a jeho postavě kterou zahrál skvěle. Škoda že scénáristé z jednoho z nejvíc intimidating záporáku Supermana udělali v druhé části téhle série takovýho budižkničemu, ale i přes to ho pořád hrál Jon Cryer skvěle. Takže pouze za něj má tahle série 3 hvězdy. ()

Galerie (310)

Reklama

Reklama