Reklama

Reklama

Kjókai no Rinne

(seriál)
  • Japonsko 境界のRINNE (více)
Promo
Japonsko, (2015–2017), 30 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Rumiko Takahaši (komiks)

Kamera:

Jorinobu Oda

Hudba:

Akimicu Honma

Hrají:

Marina Inoue, Kaito Išikawa, Rie Murakawa, Ai Kajano, Aja Suzaki, Izumi Kitta, Kendži Nodžima, Juka Komacu, Kappei Jamaguči, Džunko Takeuči, Kan Tanaka (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(75)

Obsahy(1)

Když byla Sakura Mamiya malé děvče, tak se jednou na návštěvě u své babičky ztratila. Dívku zachránila tajemná paní, kterou Sakura potkala a od té doby má jednu zvláštní schopnost – vidí duchy. Nyní je Sakura studentkou střední školy a jediné co si přeje je, aby jí už ti duchové dali pokoj! Ve třídě stojí vedle její lavice jedna prázdná, která má patřit záhadnému spolužákovi, který se od začátku školního roku neobjevil. Vše se změní, když se ve třídě znenadání zjeví mladý chlapec, kterého ale kromě ní nikdo nevidí. Druhého dne do třídy poprvé přichází chybějící student a k překvapení Sakury je to ten samý chlapec, kterého předtím jako jediná viděla... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Promo

Recenze (2)

janovrom 

všechny recenze uživatele

Kyoukai no Rinne nenabízí vcelku žádný souvislý příběh. Je to spíše kompilace událostí a řešení problémů. Myslím, že nejdelší souvislý úsek byl kolem 4 epizod (max). Hudba není nijak výrazná, že byste si ji všimli, ale vizuální stránka je dobrá. Seriál je místy komentován jakýmsi vypravěčem, který popisuje např. různé Shinigami vychytávky a podle mě je velice často nejlepší z celé epizody, což je poměrně málo. Příjemně se na to kouká, takže pokud nemáte co dělat a nenabízí se nic lepšího, proč ne. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Téma Shinigami se mi vždycky líbilo a tak jsem se pustil i do tohoto anime. Příběh nic světového v podstatě nenabídl, ale neměl jsem s ním žádné větší problémy. Vizuální stránka mi přijde hezká ale hudební mě příliš neoslovila, naštěstí se dají opening i ending přeskočit, protože ten druhý opening mi přišel dost hrozný. Rinne mi svým přístupem trochu připomíná Yata z Noragami a toho jsem měl docela rád, takže ani s Rinnem nemám příliš problém. Sakura je vcelku obyčejná, skoro bez emocí, ale to mi u dívek v anime zpravidla nevadí. Svět Shinigami vypadá vcelku zajímavě, ale na Seireitei samozřejmě absolutně nemá... V průběhu 25 dílů se toho v podstatě příliš nestalo, objevilo se pár postav, ale ani Jumonji ani Ageha mě nějak výrazně nenadchli a třeba takový Rinneho tatík, ten byl místy skoro až k nesnesení. Některé humorné momenty se tam docela často opakovali a tedy časem přestávali být vtipné. DRUHÁ SÉRIE se nese v duchu té první, kdy se toho vlastně příliš neděje, děj je episodický a tak jediné, čeho přibývá jsou nové postavy, z nichž některé docela zaujali, jiné pobavili a bez některých bych se klidně obešel. Docela se mi líbí nové openingy a hlavně poslední ending, takže z hudby mám lepší pocit, než u první série. Ani TŘETÍ SÉRIE v podstatě nic nového nepřináší, jen je mnohem episodičtější a jednotlivé díly mají zpravidla 3 části, takže dostávám víc příběhů, ale dost krátkých. Ale i tak je to pořád stejný průměr, na který se dá naprosto bez problémů dívat. 5/10 ()

Reklama

Galerie (128)

Reklama

Reklama