Reklama

Reklama

Love

(seriál)
  • USA Love
Trailer
USA, (2016–2018), 18 h 4 min (Minutáž: 24–41 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Dave Allen, Briga Heelan, Saxon Sharbino, Jake Elliott, Mädchen Amick, Joanne Baron, Chase Ellison (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Vzpurná Mickey a dobrácký Gus se potýkají s lepšími i stinnými stránkami moderních vztahů. Na odvážné komedii se podílel také Judd Apatow. (Netflix)

Recenze uživatele Hellierer k tomuto seriálu (2)

Love (2016) 

Rozhodně super jednohubka, která je spíše úsměvná než-li nabitá humorem. Rozhodně to nevzdávejte po pilotu a dejte tomu šanci. Slibuji vám ono se to zlepší. 1. série=70%, 2.série=75 ()

Série 2 (2017) (S02) 

Druhá série se nese v duchu první a navazuje na ní přímo. Postavy jsou stejně nesympatické a Paul Rust je pořád hrozné střevo, nicméně si na oba protagonisty a jejich chování docela brzo zvyknete a vlastně jim budete fandit, aby se konečně prodrali všemi těmi nástrahami trochu netypického vztahu. Z nějakého důvodu si mě seriál, stejně jak v sezóně číslo jedna, omotal kolem prstu a shlédl jsem opět skoro na jeden zátah. Prostě to vše příjemně utíká, občas se od srdce zasmějete, nebo spíše pousmějete a jedete dál. Taková trochu deprimující pohoda. 75% ()

Reklama

Reklama