Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek s podtitulem "Summer Vacation" sice nabídne místy vtipnou a svižnou podívanou (Gremlinské aerolinky), ovšem v jádru je to jenom bezduché a poněkud zbytečné "dojení" zavedené značky. Některé scény a gagy totiž vyznívají naprázdno, což s laciným scénářem dává dohromady průměrnou podívanou, která poměrně rychle zabředne. Škoda. PS: Takže píseň “Macarena” zachránila den jo? „Ladies and gentlemen, for your safety, please unbuckle your seat belts!“ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $121,047,683Tržby Celosvetovo $286,905,714Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Až príliš tuctové, už tam nie je ani z ďaleka taká zábavná údernosť ako bola pri prvom diely. Miestami až dosť na silu to chce byť zábavné, strašne pasívne. Neviem, či som sa tri krát zasmial, ďalší animák do šrotu. /videl v kine: 55%/ ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jasně nejslabší díl, ale pořád vysoký nadprůměr a nezklamávající sázka na jistotu, množstvím odkazů a bezvadných fórů je to takový nový Shrek. Všechny postavy jsou zase super (a Dracula je zas ultrasympaťák), příběh je zábavný, nápadů mají tvůrci pořád dostatek a odsýpá to. Lepší animák dneska není a já se na tu čtyřku těším už teď. Hotel Transylvánie 3 je další povedená podívaná pro celou rodinu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo zcela beztrestně použít moje hodnocení druhého příběhu monstrumfamilly animáku a nechat vyniknout legendární „Ctrl c – Ctrl v“. Za mne Příšerózní dovolenou straší ty stejné mínusy jako dvojku. Hrdinové jsou vybledlí jako dresy vesnického fotbalového týmu, postupy recyklované, překvapivých momentů jako šafránu (vlastně ani tolik ne)….dovolenou si tu nevzal pouze Drákula a spol. Nechci nikomu radit, ale pokud někdo uvažuje o čtvrtém dobrodružství, tak bych podobné úvahy rovnou opustil….tahle mumie je už dávno rozmotána. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příšerná dovolená = v tomto případě příšerný film. Suveréně nejslabší setkání s monstry, které tentokráte potřebují odfrknout na dovolené. Bohužel si vybral dovolenou i humor. Postavičky začínají být spíše vlezle otravné. Kromě krátké lekce Moldavského šišlání mě tady nezaujalo nic. Série se každým dalším dílem stává spíše dětskou záležitostí. 40% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno