Reklama

Reklama

Ty, já a ona

(seriál)
  • USA You Me Her
USA, (2016–2020), 23 h 11 min (Minutáž: 25–33 min)

Hrají:

Greg Poehler, Rachel Blanchard, Melanie Papalia, Chelah Horsdal, Jennifer Spence, Jarod Joseph, Laine MacNeil, Jerry Wasserman, Ennis Esmer, Sachin Sahel (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Aby si manželský pár okořenil sexuální život, najme si společnici. Všechno se ale trochu zvrtne, když na povrch vyplují nečekané city. (Netflix)

Recenze (15)

Jazz06 

všechny recenze uživatele

Z první série jsem byl nadšený, ale z druhé už moc ne. Ústřední trojice je výborně obsazená. Mají výbornou chemii a jejich vztah působí dost uvěřitelně. Je to nenuceně velmi vtipné. Aspoň teda v první řadě. Ve druhé se nějak vytratilo kouzlo. Vtipné to pořád je, ale strašně uspěchané a už jsem necítil žádnou chemii. Ze stavu "opouštím vás" do stavu "pojďmě si pořídit dítě" během jedné epizody je dost nereálné. Navíc mi přijde, že tvůrci trochu překopali postavy Jacka a Emmy. Nejsou spolu schopní ani normálně komunikovat, což mi na nich v první sérii nejvíc vynikalo. Třetí série nedokoukaná po 8 dílech, tam už bylo tolik wtf momentů, že se na to nedalo dívat. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nečekaně kvalitní seriál s přirozenou chemií všech tří hlavních představitelů. Je neskutečně osvěžující sledovat romanticko-komediální dílko, kde fungují obě tyto složky na jedničku. Prakticky žádná z postav tu není vyloženě navíc a všechny mají úžasné charisma. Překvapení letošní jarní sezony. O to víc, že seriál běží na prakticky neznámé stanici a sehnat kvalitní rip byla řehole. Teď jen doufám, že se s Izzy, Emmou a Jackem ještě shledáme. 95 %. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Hned během prvního dílu mě to chytlo a nepustilo až do druhého dne, kdy jsem dokoukala třetí sérii :D Obsazení je velmi sympatcké, a rychle to utíká. I když jsou tam nudnější scény a místy se zdá, že se řeší stále to samé dokola. Ale jsem spokojená. Pokud bude další série, určitě si jí nenechám ujít. 4* ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Snaha o komediálny seriál, ktorý je miestami vtipný, ale svojim zameraním čisto na sex stráca na hodnote. O romantickej línii sa tu v skutočnosti nedá hovoriť, hoci niektorí to tak poňali. Takto si ja romantiku ale nepredstavujem. Seriál ale poteší mužov, ktorí snívajú o ženách pravidelne uspokojujúcich ich potreby. Nič viac za tým nehľadajte. To pozlátko správnosti takéhoto života je falošné. A nerozumiem ženám, ktorým sa toto dielko páči. Je voči ním ponižujúce a považuje ich všetky v podstate za lesbicky orientované. Seriál je provokatívnou homolobby podporujúcou okrem toho i sexuálnu neviazanosť, ktorá mení manželstvo na orgie. A vraj je to v poriadku. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál, který má v sobě skoro všechno. Hlavně drama - to by se nedalo spočítat ani na všech prstech na těle :-D. Občas se to trochu opakuje, ale díky pěkným hercům se to dá prejit. Každopádně pro mě to bylo hlavně cca poslední 2 série celkem slzavé údolí. Asi už fakt stárnu, jelikož si ráda pobrečím u seriálu a když se mě někdo zeptá na názor často používám slovní spojení "je to že života". Přesně za toto jsem se vždy smála mámě :-). ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama