Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (624)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Absurdní komedie, co paroduje nejslavnějšího agenta britské tajné služby 007. Dokonce má i jeho auto Aston Martina. Film je nejen absurdní, ale i nesnesitelně nudný. Fekální humor střídají trapné scény. Velmi hloupý příběh, do kterého zapadá tolik veletrapných událostí. Johnny English není nic jiného než debilní parodie komedie. K hereckému obsazení ať se snaží Atkinson sebevíc tak z této role nevymáčkne nic dobrého. Zato je tu alespoň krásná Natalie Imbruglia. ( 30 procent ) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Johnny sice má ubohý scénář, mnoho hluchých míst a nepřesvědčivého Malkoviche, ale rovněž disponuje jednou smrtící tajnou zbraní: Rowanem Atkinsonem! Jeho grimasy a pohyby zachraňují skutečně mnoho a hlavně díky němu fungují skeče, na jejichž sled se film drolí a které jsou z větší části založené na tom, že my víme, co on netuší. Nevědomost je ostatně Englishovou jedinou zvláštní schopností a tak není divu, že britské impérium zachraňuje jaksi nechtěně, kombinací debility a pasivity. 60% Zajímavé komentáře: k0C0UR, Oskar, Lokutus ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K R.Atkinsonovi mám poněku rezervovaný přístup, ale tenhle film mě opravdu pobavil. Jako fanoušek klasického Bonda jsem si vychutnal všechna ta klišé a narážky - skvělou hudbou počínaje, přes různé technické špionážní vymoženosti, bondovské auto, krásné ženy.....to jak si Angličani dělají skvělou legraci ze svých věčných rivalů frantíků, tedy Francouzů. A John Malkovich - paráda! Několik scének mě dostalo do dávivého smíchu, což je vzácné - moc se u filmů nesměju...taky u dramat a horrorů to většinou dost dobře nejde. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nerehotal som sa síce toľko ako na skečoch Mr. Beana, fakt je ale ten, že Rowan Atkinson je skvelý herec (nielen komik) a hoci Johny English nie je až tak zábavný, je to isto omnoho podarenejšia "paródia na bondovky" ako napr. Our Man Flint, ktorú som pozeral nedávno...Natalia Imbruglia je síce pekná, ale herečka je asi tak dobrá ako ja (inými slovami je tam len do počtu:) Na druhej strane Malkovich bol ako vždy a ako v každej filmovej role skvelý!:) ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Hoci to nebol pôvodný zámer, Natalie Imbruglia (Lorna Campbell) presvedčila štáb, aby nakrútil scénu, v ktorej jej postava sama riadi motorku Triumph. (Arsenal83)
  • Johnny English (Rowan Atkinson) sa prvýkrát objavil na obrazovkách v sérii 17 reklám na produkt Barclaycard v rokoch 1992-1997. (Budisovie)
  • V čase 28:46 drží Bought (Ben Miller) v pravé ruce zbraň, v následujícím záběru však posunkuje rukama a vidíme, že zbraň zmizela. (Iveet)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama