Reklama

Reklama

Návrat Re-Animátora

  • Španělsko Beyond Re-Animator
Trailer

Obsahy(1)

Smrtí život zdaleka nekončí. Kultovní heslo šíleného vědce Herberta Westa, který se specializuje na oživování mrtvol, zaznívá už potřetí. West se kvůli svým morbidním pokusům, které za sebou paradoxně zanechaly víc mrtvých než živých, ocitá v přísně střeženém vězení. Tady shodou okolností pracuje i muž, jehož sestra se před deseti lety stala jednou z obětí šíleného génia... Hektolitry krve, svérázní zombíci a strach kombinovaný s humorem vám předvedou, že umírání může být sranda. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

iolaos 

všechny recenze uživatele

je s treba rici na rovinu ...fragmenty, ve kterych nefiguruje maniakalni herbert jsou na odpis... koho zajimaji cetne milostne pseudoscenky nesympaticke novinarky?? ... v horroru??? yuzna pod tlakem filmovych moneymakeru, zreziroval mdly pribeh jedne z nejvetsich postav subzanru: H. WESTA... zestarly aktor (stale extraklasa) jeoffrey combs lovi z hereckeho repertoaru co se da, ale tuto potapejici se kocabku (krom utilitarniho finale) titulem: beyond reanimator, svymi neotrelymi grymasami nezachrani.. zklamani. radeji zapomenout. pri vyberu vedlejsich postav byl yuzna tentorkrat na sto honu mimo misu, takove darebaky bych naverboval spise do serialu typu How I Met Your ... Wet Panties, Mother ! _ 4,5/10 ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

nádhera!!!nejlepší ze všech re-animátorů,začátek je sice slabší a rozjezd trochu pokulhává.ale pak se rozjede v neuvěřitelnou psycho tripovou podívanou,plnou nechutností,absurdit a skvělého jeffreyho combse.já toho cvoka fakt žeru.atmosféra vězení dodává filmu pořádnou dávku napětí,v čele se sadistyckým pošukem ředitelem,a doktorům to dodává spousty tělíček na oživování.scéna v titulcích krysík VS. ukouslej pták je opravdu roztomile úchylná,připomíná mě tromu. ()

Reklama

Hanyou 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší pokračování výborné dvojky (žádná profesorova hlava..néé). Herbert si tentokrát nehraje s jednotlivými kousky těl, ale přímo s duší. Tomuhle cynikovi nedělá vůbec problém kombinovat různé živočišné druhy. Vše v zájmu vědy a pokoření smrti! Opět si za asistenta vybere optimistického naivku, a opět se tam připlete ženská. Přesto je i tento díl dostatečně vtipný a z vězeňského prostředí využil co mohl. Jen škoda, že čtyřka už nebyla natočena. Bude se mi stýskat pane doktore Herberte Weste - re-animátore. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

posledni dil, z hodne underrated filmove serie, mam za sebou a musim rict, ze se mi docela libil! byl trosku nudnejsi, ale za to mel lepsi konec, nez dily predchozi. — vzdycky jsem fandila moji nejoblibenejsi postave, doktorovi herbertu westovi (+ herec jeffrey combs byl dokonalej!!!). milovala jsem na nem uplne vsechno. ve zkratce to byl hodne crazy (nepochopeny) vedec, ktery vzdycky skoncil v rozporu mezi jeho pritelem a pritelkyni jeho pritele (ale jako v kazdym dile.. chudak😄). — overall, re-animator 1 a 2 jsou jedni z nejlepsich hororu z 80. a 90. let; tenhle je ponekud pozadu, ale taky byl super. || ❝𝐑𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐨𝐧 𝐡𝐚𝐬 𝐧𝐨𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐨 𝐝𝐨 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐢𝐬.❞ 💉🩸 ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Míň toho nablblýho doktůrka a víc Herberta Westa a klidně bych opět napálil plnej počet. I přes slabší herecké výkony některých představitelů, i přes slaboučkej a děravej scénář, i přes všechny vady, které ve filmu najdete. Ano, jsou tam, ale na tom vůbec nezáleží: je tam Jeffrey Combs, a tedy nejslavnější absolvent lékařské fakulty Miskatonické univerzity Herbert West.. Oceňuju, že tvůrci konečně použili další reálie z Lovecrafta - právě Miskatonickou univerzitu, město Arkham atd. První půlka je lehce slabší, ale masakr a hlavně úchylné vtípky v druhé části jsou úžasné - na ukousnutý a následně znovuoživlý penis ředitele věznice jen tak zapomenout nepůjde. Zábava s nadhledem, jak má být. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (2)

  • Meno doktora Howarda Philipsa je odvodené od autora predlohy prvého Re-Animátora, spisovateľa Howarda Philipsa Lovecrafta. (BlackTom)
  • Film bol zakázaný v Kanade a Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama