Reklama

Reklama

Soumrak templářů

(seriál)
Trailer 2
USA, (2017–2019), 12 h 54 min (Minutáž: 40–48 min)

Hudba:

Natalie Holt

Hrají:

Tom Cullen, Bobby Schofield, Jim Carter, Sabrina Bartlett, Julian Ovenden, Sarah-Sofie Boussnina, Padraic Delaney, Simon Merrells, Olivia Ross, Akin Gazi (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Templářští rytíři byli nejmocnější, nejbohatší a nejzáhadnější vojenský řád středověku, pověřený ochrannou nejcennější křesťanské relikvie – Svatého grálu – a ukrývající tajemství schopná způsobit velkou zkázu. Seriál Soumrak templářů se noří hluboko do utajovaného světa tohoto legendárního bratrstva válečnických mnichů. Od jejich bitev ve Svaté zemi přes složité vztahy s králem Francie až po zradu, která nakonec vedla k jejich tragickému zániku, příběh templářských rytířů nebyl dosud nikdy odvyprávěn tak uceleně jako nyní. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele paddy35 k tomuto seriálu (2)

You’d Know What to Do (2017) (S01E01) 

Začnu pozitivním. Dobře se na to dívá, v tom History nikdy neudělá chybu. Ale je to béčko, takže k tomu musíte takhle přistupovat. Akční scény vypadají parádně (teda kromě pohledů skrze přílbu Templáře, to mi k seriálu vůbec nesedělo. A teď nastává to ale...Logika vzala za své a odplula stejně jako Křižácká výprava z Akkonu. Chování postav nedává smysl a všechny působí stejně. Buď jsou ultra dobré nebo ultra špatné, ale nic mezi. Prakticky se chovají všechny stejně. Scénář je hodně jednoduchý, pochopíte ho i pokud si u filmu budete zašívat ponožky a navíc je celý takový zrychlený. Něco se domluví a v další scéně už se to prostě stane. Klidně by šlo diváka napínat o nějaký ten díl dva navíc, aby se měl na co těšit. Dialogy se skládají z holých vět, žádné psychologické rozmluvy jako ve Walking Dead nečekejte, tady seriál nezaboduje. Jakékoliv historické reálie taktéž nehledejte, tenhle seriál si nehraje na filmový dokument a jde mu čitě o oddech a divákovu zábavu. Jestli se to povedlo, to ať si zhodnotí každý sám. Nicméně je to teprve první díl, jako rozjezd bych čekal sice něco jiného, ale zkusím to ještě příště. Přeci jen po jednom díle je těžko hodnotit. ()

Find Us The Grail (2017) (S01E02) odpad!

Tohle je vyloženě průser... ()

Reklama

Reklama