Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 3

(série)
Trailer 3
Drama / Mysteriózní
USA, 2019, 12 h 22 min (Minutáž: 49–72 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves, Timothy Granaderos (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Řadu měsíců po Jarním plese dopadne na Liberty High další rána: při srazu absolventů je zavražděn Bryce Walker a podezřelí jsou úplně všichni. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (60)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je tak trochu parodie sebe sama. Trochu mi vadí, jak moc smrtelně vážně už se tento seriál začal brát. Sice mě to ve své podstatě ještě stále bavilo, ale musím to brát s velkou rezervou, protože postavy už začínají být opravdu směšně dramatické a kolikrát je scénář přitažený za vlasy. Dojem kazí nově přistěhovaná hlavní holka, která spolkla celej svět, je chytrá jak rádio a už ji chybí si jen otevřít soukromou detektivní kancelář. Jak se říká v nejlepším přestat, takže třetí série už asi vážně nemusela vznikat, ale ještě jsem to teda přežila. Čtvrtou ale už prosím ne. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Už druhá séria bola slabšia a po prvom diely - ktorý ma veľmi nezaujal - tretej som sa obávala ako to celé skončí. No tvorcovia ma nechali v napätí až do samotného konca a sériu som dopozerala relatívne rýchlo. Za mňa 6/10 a na štvrtú záverečnú sa síce pozriem tiež už len kvôli zvedavosti no snáď už bude mať Clay viac šťastia. ()

Reklama

Nine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhou sérii si říkám, kam se ztratila myšlenka původní 1. série... Jedinečnost tohoto seriálu je ta tam a nelíbí se mi, k čemu vlastně od té doby seriál nabádá a co tvrdí, že je v pořádku - lhát. A lhát všem a pořád... Leda že by si to divák měl vzít jako varování "Kdo lže, do pekla se hrabe", ale pochybuji, že takový je záměr tvůrců. To je spíš můj záměr najít v tom to něco, co se mi ze začátku seriálu líbilo... Nepřijde mi moc uvěřitelné, že by se nejlepší kamarádi dokázali tak vzájemně podezírat, jako je tomu v seriálu. Pokud ano, hlavně tak snadno, pak si o tom přátelství myslím své (že bude spíše povrchní). I když samozřejmě, krytí vraždy je pořádná zkouška případného kamarádství. Každopádně na semletí justičním systémem znám mnohem lepší filmy nebo seriály, jako například nedávno zhlédnutý When they see us (jež je bohužel podle skutečnosti). Přišlo mi neuvěřitelné (ve smyslu opravdové neuvěřitelnosti), jak málo policii v 13 reasons why stačilo k zatčení a obvinění XY osoby... Přesto jsem zkoukla 3. sérii s jistým nadšením, zejména asi z mála hereckých výkonů, z nichž bych ráda vyzvedla hlavně Devina Druida jako Tylera (už několikátou sezónu)! ()

fannah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Elite - US version coz rikam od zacatku. Akorat ze postavy jsou fakt hrozny, clovek by je nejradsi videl dead skoro vsechny. Totalne iracionalni a na silu pridavane postavy i dily. Kdyby mel netflix moznost prehravani 2x rychleji, byli bychom nadseni. Celou druhou serii doporucuji poustet rychlosti 1,5x a tuto klido vynechat. ()

vyfuk odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle plivanec do ksichtu už ani nemá mezí. Neuvěřitelné a nestoudné zneuctění značky, která svou první sérií měla jasně, co nabídnout a šlo jednoznačně o skvělý a dobře udělaný počin. Ale stejně jako v té době vyšli Stranger Things, tak i s nimi mohou mít společné to, že obě bylo v první sérii legendární a skvělé dílo, ale dalšími díly se začalo fanouškům totálně plivat do ksichtu. Zde však už jde spíše o fekální vyměšování přímo do očí až to leze ušima. Naprostý kekel, u kterého se myslelo, že pokud se tam švihne nějaká nová postava a nový plot, tak to bude lidí více zajímat, ale je to ještě větší sračka než druhá série, což je co říci, protože by člověk řekl, že nic horšího nebude. Tvůrci to dokázali. Směsice nových linek, které jako mají odkazovat na minulost si spíše žijí svou vlastní novou a nekonečnou dimenzí a hlavně demencí. Neuvěřitelné znehodnocení značky, která měla zůstat po první sérií unikátem. Po dlouhé době končím seriál s předstihem, nechápu jak jsem vydržel do pěti epizod. Na otázku "Kdo zabil Bryce Walkera?", mám jednoduchou odpověď "Mně je to u mé chlupaté a špekaté řitě, která by i svým prděním vyvinula lepší obsah než toto.". ()

Galerie (89)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama