Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adela Banášová uvádí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen z pražského Rudolfina. (Česká televize)

Recenze (65)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jasně, není to něco jako předávání Oscarů, to je nesmyslné srovnání, ale vzhledem k předchozím ročníkům mi tohle přišlo jako skutečně vhodné předávání filmových cen, kde sice nebyl prostor pro nic moc navíc. Překvapila mě volba moderátorky, ale ta ukázala, že slovenština vůbec nevadí, navíc byla vtipná! ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Film, který viděli všichi ostrouhal a film, který neviděl nikdo shrábnul vše. Tak dopadlo jednou větou předávání českých kuželů. ... Vypočítavost tvůrců Masaryka je natolik znechucující, že v mých očích výrazně poznamenala hodnocení celého přenosu, který byl kupodivu velmi snesitelný (i díky moderátorce). ... Ono jak by asi dopadl Masaryk, příští zimu, kdy už si na něj po letošní březnové premiéře nikdo z akademiků ani nevzpomene že ? Je fakt, že jsem vítězný film zatím neviděl, ale že by se podle výsledků zrodil TAK legendární film, to se mi prostě nechce věřit. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

ČT1 HD - Mě to bavilo. Pokud pominu, že film Masaryk slízl smetanu v drtivé většině kategoriích a už při nominacích bylo jasné, že to vyhraje, nedá se 24. Českému lvu nic zásadního vytknout. Co mi zejména utkvělo v paměti: Morální, leč zajímavý proslov pana Vetchého, vtipné poděkování za cenu pana Kaisera a trapný proslov paní Geislerové. Dále ocenění pro paní Zaoralovou a pana Bartošku kvituji, stejně tak oceňuji moderátorské schopnosti paní Banášové. Zvládla to s přehledem a vtipem. Tedy...příjemný sobotní večer ve společnosti ČT. 80% ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nechutné. Všem muselo být v sále na blití, ale jsou to herci, uměj se hezky přetvařovat. Zkurvený a hnusný podvod jménem Masaryk. Jediný důvod proč film nepočkal na další rok cen bylo zabránit koprodukčnímu Anthropoidu posbírat hlavní ceny, aby čecháčci nedostali na frak od zahraničních tvůrců, kteří je vždy a všude strčí do kapsy. Ignorování Teorie tygra ( nejlepšího českého filmu za posledních 5.let ) nebo jasně kvalitního Anděla páně 2 je do nebe volající ubohost hnícího zákulisí Českého filmu. Je mi jasné, že všem to může být ukradené, ale už nikdy v životě nepůjdu podpořit jediný český film do kina. Jestli Oscaři jsou žumpa, co nemá dno, tak Český Lev to dno našel, jmenuje se Masaryk. A já kokot si myslel, že je u nás v prdeli jen fotbal a politika...tak to sorry jako. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Banášová dobrá, borci za klavírem výborní, celkem do odsýpalo, Masaryka jsem neviděl, tudíš výsledky komentovat nebudu, i když se mi to zdá divný, nejsem pobouřen, nejsem zklamán, ale ani nadšen. Je pouze otázkou, kdo z našich herců a moderátorů by snesl vtipně a s noblesou odmoderovat večer příště. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama