Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

jhr

Na imdb píšou v půlce července. Je fakt, že v Japonsku by to něco málo vydělat mohlo. I kdyby bylo jen jedno pokračování, aspoň by v něm byl Tommy Oliver. :D

na příspěvěk reagoval jhr

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Camulator

Nevíš kdy má být ještě premiéra v Japonsku? Tam by to teoreticky uspět mohlo. Film si podle mě pokračování zaslouží. 

na příspěvěk reagoval Camulator

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Nelíbil se mi herecký výkon Elizabeth Banks. Hraje jak trapnej ochotník, který se ještě navíc bere strašně vážně. Ať ta kráva maže zpět do kuchyně a přestane se plést do filmu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak alespon, ze uz to ma mene nez novi Vetrelci a to je pro tuhle DB dementu co rict a veliky uspech.

na příspěvěk reagoval Terepin

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Power rangers se povedli více než jsem čekal. Atmosféra teenage scifi-drama filmu se povedla na jedničku. Film ovšem selhává v závěru filmu. Akce je totiž špatně natočená a je jí tam zoufale málo. Když už tam je tak je poměrně jednotvárná nudná a bez nápadu. Příběh by si taky zasloužil v některých scénách více dotáhnout. Hlavně co se týče záporáka. Rita je totiž zoufale nijaká a nepředvede nic ohromujícího.. vlastně nepředvede v podstatě nic. Slabší 4* 70%

Narana_Baba

Narana_Baba (hodnocení, recenze)

A toto je muj pokus o gangstu stajl určeny lidem co na taku chujovinu čučaju a tež k posuzeni zkušenemu raparoi. Tož ja začinam..............Ty valaš na plažu- akokota ti roby ližu...tož jineho než čumět na volajaku hlidku...a byt v poklidku...tož prober sa ty spokojene prase...bo střila se tu kolem teba zase...tuc uááá...tucuááá...fakááááča....tuc

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Jack

Mr.Jack (hodnocení, recenze)

Absolutně nezajímá. Spíš nás zajímá, co jsi měl z češtiny.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

kery-

Původně plánovali sérii filmů o cca šesti filmech, ale teď se neví. Jednička v kinech moc nevydělala, Čína byl propadák (premiéra spolu s dvojkou Guardians of the Galaxy a Králem Artušem) takže se začíná mluvit o tom, že nic nebude. Svítí malá jiskřička naděje v podobě tržeb z merchandise a nosičů.

na příspěvěk reagoval jhr

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

TVL tak tohle ma stejny procenta jako novej paradni Vetrelec, takto uz bezte fakt do píči s touhle vytelepnou databazi dementnich adolescentu.

na příspěvěk reagoval Terepin

Roxeet

Roxeet (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale dabing v trailerech zní vždycky poněkud blbě, ale v samotném filmu mi nepřipadal zas až tak špatný...bylo to snesitelné :D za sebe návštěvu kina doporučuju, film si bere ze seriálového kolegy kus nostalgie a ještě si z něj udělá v některých scénách trošku srandu :) 

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

tak v kine shlednuto a az na par hluchych a trapnych scen, to bylo zabavne. hodnotil bych za 3, dabing stal za pendrek..

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

Tak jsem to viděl a popravdě dabing nebyl zase tak špatný. Dokonce i scénář byl v pohodě a postavy také nebyli špatné. Zajímavé je, že nejslabší na celém filmu je asi průměrná akce, ale i tak je to zábavné. Otevřený konec pobavil a je jasné kdo se se k partě přidá v pokračování. 

Krabak

Krabak (hodnocení, recenze)

krejca_M

Tak to je v pér*eli :-/ Na dabing rozhodně jít nechci. Když srovnám trailer s dabingem a v originále, tak mi naše čeština u nich rve uši

krejca_M

krejca_M (hodnocení, recenze)

TommyRiha

no já to jako malej žral, tak na to chci jít, ale dabing mě dost odrazuje... prej mají od distributora jen verzi s dabingem...

na příspěvěk reagoval Krabak

krejca_M

krejca_M (hodnocení, recenze)

To vážně nebudou dávat v kině v originálním znění? jen s dabingem? nebo se špatně dívám na program...

na příspěvěk reagoval TommyRiha

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama