Reklama

Reklama

Titans - Série 1

(série)
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 45 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Neven Pajkic, Ryan Potter, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze (24)

NiWi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Titans jsou pro mě velmi příjemným překvapením letošního komiksového roku. Tvůrci dokázali pojmout komiksovou látku velmi dobře a skvěle ji zasadit do reálného světa, kde je vše uvěřitelné i přes komiksové elementy. Akce je velice slušná, přes spoustu postav se dějové linky mezi sebou tolik nebijí a naopak je radost se dívat na nové a nové komiksové postavy, které se objeví. Seriál rozhodně není bez chyb, obsahuje scenáristické kličky, vyplňující dialogy a především ve druhé části se to důležité opravdu hodně odsouvá na později. Finále je pak poznamenáno absencí výrazného záporáka a viditelnou změnou plánů na poslední chvíli. Celkově však můžu seriál doporučit, a i když je dělán především pro komiksové fanoušky, kteří si spoustu odkazů, easter eggů a nových postav užijí, jde o realistickou podívanou, která dle mého dokáže docela slušně nahradit zrušené marvelovky na Netflixu. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Rádoby temný, ale pod tou hranou temnotou vlastně dost prázdný a natahovaný seriál. Moc tomu nepřidávají ani levné speciální efekty a odfláknutá choreografie soubojů, v níž rychlé střihy zakrývají (nedostatečně), že to herci vlastně moc neumí. Svoje záblesky kvality to má, ale není jich dost na lepší hodnocení. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Konečně konkurence pro Marvel seriály z Netflixu! Hlavní zápletka sice trpí neoriginalitou, ale to vynahrazují jednotlivé vedlejší linky a příběhy, které upoutají na první dobrou (Hawk a Dove pecka!). Suprácké tření je správně namíchané, Robin je poměrně stylař a fakt mě zajímá, co pro nás tvůrci chystají do příště! Našlápnuto je dobře, neboť poslední epizoda řádně potěšila! ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Není to úplně bez chybičky (představitelka Rachel leze na nervy, v dialozích je občas tupé vytloukání slámy a poslení díl série je spíše zklamání), ale nakonec je výsledek silně nad očekávání, fakt příjemné překvapení. Skvělý Grayson, temnota, akční scény v eRkovém duchu...Uvidíme, jak v dalších řadách, trochu se bojím, že to mohlo DC nechat ještě trochu déle v komornějším duchu, což trochu narušuje potitulkovka finální epizody. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem narazil při koukání na Tiktok. A začal se na něj koukat z nudy. Není to nějak super zajímavý seriál, zápletka 1.série už tu byla několikrát, takže jsem už dopředu věděl o co jde. Ale seriál mě bavil, neříkám že jsem byl do seriálu nějak zažraný ale velice rád jsem si pouštěl víc a víc epizod. Epizody se tak nějak odchylují od sebe, každá epizoda má svůj příběh ale tak nějak drží celou zápletku seriálu. Pokud nevíte co dělat, určitě se koukněte. 65% ()

Galerie (187)

Zajímavosti (20)

  • V epizodě Donna několikrát zopakuje Dickovi, že je starší, chytřejší a krásnější než on. Ve skutečnosti je její představitelka Conor Leslie o dva roky mladší, než Brenton Thwaites, představitel Dicka Graysona. (NiWi)
  • Díl se přímo hemží odkazy na Batmana. Poprvé v sérii zazní zmínka o Justice League, Donna Troy (Conor Leslie) pak mluví o „Dianě“, čímž myslí Wonder Woman. Kromě těchto jmen se také mluví o Jokerovi, úhlavním nepříteli Batmana. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (NiWi)

Reklama

Reklama