Reklama

Reklama

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází

  • USA 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (více)
Trailer 3

Jedenácté výročí útoku na newyorská Dvojčata se teroristická bojůvka operující na severu Afriky rozhodla „oslavit" útokem na americkou ambasádu v libyjském Benghází. Její zaměstnanci sice již předem tušili, že se něco chystá, tajné služby však jejich pocit ohrožení relativizovaly. I proto se pracovníci ambasády ocitli tváří v tvář obrovské přesile prakticky bez větší ochrany, kterou by si pobyt v „třaskavém" regionu jinak určitě zasluhoval. Neměli by sebemenší šanci, kdyby v oblasti nepůsobila skupinka „bezpečnostních analytiků", bývalých elitních mariňáků. Ti hodí za hlavu všechny psané i nepsané postupy, především nařízení, aby se do ničeho nevměšovali, a rozhodnou se bránit ambasádu do poslední kapky krve. Časový údaj ve filmu odkazuje k době, po kterou se nerovný boj o ambasádu sváděl. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

já si zas pamatuju každou postavu, jedině jeden více zarostlej se mi pletl s Ozzym, ale jinak na mě každá působila svym životem.

 (hodnocení, recenze)

Mně to bylo jedno... i když je fakt, že mně ty postavy taky splývali.
,,Trefili Henryho!!!"
,,To byl ten velkej a fousatej?"
Přece jenom o postavy tam nešlo, hlavně že všichni stáli při sobě. Na to, že film režíroval Bay to bylo minimálně koukatelné... jak jsem psal do komentáře, celé to působí jako mise z Call of Duty: Prostřílet se k cíli, zachránit V.I.P. a nakonec udržet pevnost před několika vlnami nepřítel. A tam, je taky jedno, kdo je kdo. Navíc celý film je absolutně bez emocí a pocitu úzkosti, protože amíci mají celou dobu šíleně navrh, ****spoiler**** když nepočítám finish,

na příspěvěk reagoval Ouwen, Deryll, Mukade

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Pod

praveze dobre, ze sa vysrali na konspiracie, ale aspon spomenuli Kaddafiho. Mohli vsak ukazat jeho superluxusne sidlo a ajeho osobna straz 

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Balci

Jak? Amerika se vysrala na svý lidi, navíc nic z toho nemuselo bejt. Film je pouze o útoku a vojácích, jen škoda, že tam není vylíčeno i politické konspirační pozadí. Další otázkou je, pokud by bylo, zda by ten film mohl vůbec vyjít..

na příspěvěk reagoval Martin741

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Martin741

mhm, priamoúmerne s rastom resp odkrývaním sa šašovstva a neschopnosti "bruselu" rastie nacionalizmus. Kiežby brexit dobre dopadol... xD

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

SeTTi

ja bych povedal, ze Slovaci a Cesi su silni nacionalisti, hoci som cechoslovak, stale to pozorujem, a toe nielen Sk a CZ, ale aj taky polsky nacionalizmus hodne silnie 

na příspěvěk reagoval Mukade

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

SeTTi

CIa je naprosto nezavisla na cele politicke sfere, boze muj :DDD Musi byt, vzdyt i obycejni policiste se musi zrict jakekoli politicke angazovanosti anesmi volit proboha :DDD Uz vidim, ja pulka CIA kope za republikany a druha za demokraty :DDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Tak co, je to Delta Force 8 s novou reinkarnaci Chucka nebo ne? Nevidel jsem to jeste, a ani se mi do toho vylozene nechce,a le jako obvykle 80% je docela dost, urcitej prislib tam je, ale zase ten trailer me drzi dost dole .DDD

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

ywo666

Teroristi ze CIA no dobře ty. Jenže zpravodajské agentůry většinou někdo řídí a úkoluje, takže je nelze plně obviňovat. Neříkám, že toho CIA nemá na svědomí hodně, ale většina jde na vrub těm kdo jim ty operace nařídil. Ono je levnější v daném státě zřídit polovojenskou buňku, než tam poslat americkou armádu.

Po Afghanistánu byli amíci taliby bráni jako hrdinové, situace se změnila až v průběhu druhoé války v Zálivu a tím co v Iráku prováděl absolutně neschopný civilní velitel, kterého si tam dostal Bush. Pak už se to jen kupilo. To co se dělo v Libyi mají zas na svědomí Britové, Frantící a Italové, Amíci přišli až když to tihle po*** a neměli ani dost munice pro letadla.

A ohledně filmu. Ti o kterých to je byli civilní kontraktoři, sice zaměstnanci CIA, ale to se nedá srovnávat. Banda schopných lidí  ve správný čás na správném místě zachránila kupu životů. O tom to celé je.

na příspěvěk reagoval ywo666, duckman, duckman

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

V tomhle filmu je minimum patosu. Prostě šest vojáků udělalo to co považovalo za správný. To se tam maj nechat zabít, nebo co?

Taky nemám rád svojí zemi, ale kdyby mi šlo o krk, tak se bránim. Navíc, pokud vim, tak všechny ti vojáci odešli do ústraní, takže pochybuju, že se na tom nějak přiživují. Pokud taky vim, tak tenhle film neměl skoro žádnou propagandu, rejža prostě vzal prachy a splnil si vlastní sen, co chtěl natočit. Pro milovníky military a akce. Nic víc v tom není, jesus krist.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Keys1

Za všetko môžu židia, slobodomurári a jašteri z pekiel. Rusi, Čína, Irán a Arabi sú iba zmanipulované neviniatka.

na příspěvěk reagoval SeTTi

Keys1

Keys1 (hodnocení, recenze)

ywo666

ty vieeš... ak nemáš v tej halve nasrate, tak snad vieš, kto vytvoril ISIS... a nezabudni mi tu do konšpiratorov nadavať. Ps dufam, že si si tento film užil 

na příspěvěk reagoval ywo666, Ellmariachi

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Keys1

Hej hej, chudáčikovia islamisti. Oni by boli takí dobrí keby ich len tí sviniari zo CIA nepokazili.

na příspěvěk reagoval Keys1

Keys1

Keys1 (hodnocení, recenze)

Americký patriotizmus ... bleeee... skutočná udalosť, dojimavy pribeh plný násilia, samozrejme, že musia o nich hneď písať knihy, točiť filmy a dojímavé dokumenty, ako v cudzej zemi zruinujú rodiny, vyvraždia ľudí ... Ako aj povedal jeden z nich vo filme: jsem v zemi, ktera mi je ukradena.... Dúfam, že sa raz dočkám aj filmu o teroristoch zo CIA....

na příspěvěk reagoval ywo666, Ellmariachi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Mukade

Tak pokud se koná nějaká soutěž, kde jsou šance na medaile, tak je hned polovina národa strašně vlastenecká, ale aby vyvěsili vlajku o nějakém národním svátku, nebo aby se postavili když hraje hymna tak to se tu nestane. Tak to prostě je, to si jak češi tak slováci odnesli z dob komunismu a nic nenasvědčuje tomu, že se to v dalších letech změní. A proto když to vidí ve filmech, tak to nechápou nebo to rovnou odsuzují.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

SeTTi

ten typ vlastenectva sa u nás nenosí... , ale napr pokiaľ sme vyhrávali v hokeji pred rokmi tak hneď sa po tom chňaplo... Chcem len povedať že v takýchto bežných veciach sú všetci ľudia takmer rovnakí a len to závisí od významnosti štátu, kto sa ako bude naparovať (:

na příspěvěk reagoval SeTTi

Související novinky

Affleckové a Rudá četa

Affleckové a Rudá četa

31.08.2017

Ben Affleck se po necelé dekády režírování u Warner Bros. vydává ke konkurenci. Jeho nový projekt se jmenuje Red Platoon a natočí ho pro studio Sony, které s ním určitě prahne po oscarových… (více)

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama