Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (205)

Lima 

všechny recenze uživatele

Babinec si hraje na bondovku, ve stylu Vogue magazínu a podobných srágor. Úplně vidím tu zoufalost zaměstanců specializované firmy na výrobu trailerů, jak naložit s tímhle materiálem, protože tady nic není, žádný pro oko chytlavý moment, o kterém by se s chutí referovalo známým. Úplná zbytečnost, to už je skoro lepší koukat na noční záznamy z Poslanecké sněmovny. Tam vám aspoň zvedne tepovou frekvenci Babiš při jeho samožerských kecech o tom, jak maká 18 hodin denně, ale tady, tady se 2 hodiny pronudíte až ke spásnému konci. Patricka Stewarta mi bylo za to zdejší tajdrdlíkování regulérně líto. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale přijde mi, že nikdo z tady hodnotících možná ani nevěděl, na co se vlastně chystá koukat.První filmy o andílcích, který točil McG, jsou kvalitu postrádající hovadiny, s nesmírně nadnesenou, až parodickou atmosférou, kde ty bojující holky vypadaj jak báby mlátící prodavače v obchoďáku kabelkou.Tady je to ale překvapivě docela v pohodě snesitelný,a naštěstí se žádná parodie a taškařice,při který se budete za břich popadat nekoná.50%. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou značka, která vždycky tak brutálně bouchne (pamatuje si někdo na devět let starý seriál?), pár let je ticho, ovšem chápaví producenti to vždycky rádi zkusí znovu. Ostatně je to úplně stejný případ neúspěchu dam v popředí (ačkoliv se nejedná o dámský remake, jelikož i původní seriál byl o dámách) jak u domácích (Krotitelky duchů), tak u konkurenčních Warnerů (Debbie a její parťačky). A přitom to nakonec taková hrůza není. Ohlasy byly příšerné, dokonce radši distributor zrušil českou premiéru a totální průser v kinech dokonal výše zmíněné. A kdyby celý film byl jako úvodní scéna, která mi přišla naprosto perfektní a i jako nefanoušek Kristen Stewart jsem ocenil její sex appeal (dlouhé vlasy si mohla nechat), mohlo to dopadnout ještě lépe. Pak ale nastoupí druhý Stewartovic synek sir Patrick v naprosto nezvyklé roli a je to spíše nechtěně směšné (ale pořád je to štramák, co vypadá o 10 let mladší než je). Postupem času jsem se ale přistihl, že se vlastně bavím u zábavné akce a rozepří sympatických hrdinek (Ella Balinska je super) a ochromilo mě zklamání, že sequel rozhodně nehrozí. Elizabeth Banks odvedla povedenou práci jak herecky, tak režijně a až takovýhle průser si rozhodně nikdo z hereček, ani ze štábu, nezasloužil...neškodných 7/10 ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

chytlavy soundtrack, sexy herecky (+ herec jonathan tucker; to byl pohled😋!!!), super akcni sceny. — byl to truly feministicky film, coz me hodne potesilo - zadny male gaze, zadne sexualizovani; zeny proste vitezily! — nelibilo se mi, jak jane na konci zmenila charakter.. a taky jak se “zakoukala” do noaha centimetera a ne do sabiny, se kterou mela o dost vetsi chemii!!!! || ❝𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲, 𝐚 𝐦𝐚𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐚𝐧𝐝 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐲𝐨𝐮 𝐝𝐞𝐚𝐝.❞ || ❝𝐈 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐜𝐚𝐧 𝐝𝐨 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠.❞ 👼🏻✨ ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Po všetkých tunajších hodnotiach sa mi to páčilo o dosť viac, než som čakala, že bude. Jasné, dosť toho nakecajú a niektoré scény sú v štýle -veľký chlap zrazený na zem a chvíľu neschopný akcie lebo jeho smerom prikopla kancelárskou stoličku-, ale overall je to celkom zábava a ani tie bitky nie sú úplne zlé. Dokonca nevylučujem, že niekedy o 10 rokov pozriem znovu. PS: Chápem to správne, že scéna na lodi bola vyložene len preto, aby Stewart svojim haterom ukázala, že má nejaké funkčné mimické svaly? :D ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama