Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě překvapovat, že nějaký filmy můžete fakt zremakovat třeba desetkrát, a pokaždý se najde někdo, kdo to zbaští i s navijákem (tak jasně, dokud se budou objevovat noví, mladí filmoví fanoušci 😉). Jinak ale nejsou Andílci, narození v roce 2019, žádným megahrozným filmem, to vůbec. Pořád se tu něco děje, na baby a jejich paruky a kostýmky je celou dobu radost pohledět, no a ani fanoušci M:I a bondovek asi úplně naštvaní nebudou. Hodně skřípe akce (hlavně střih v bojových scénách), debilní scénář plný nechtěně trapných scén (borka se namaluje a udělá si nový vlasy v zamčeném pokoji svého věznitele během čekání na osvobození, wtf), a hloupoučký postavy (chlapi to od režisérky fakt schytali). Ale jak říkám, vlastně jsem se zabavil a uteklo to jedna dvě, nevidím žádnej sešup oproti jiným béčkovým akcím z podobného ranku. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Babinec si hraje na bondovku, ve stylu Vogue magazínu a podobných srágor. Úplně vidím tu zoufalost zaměstanců specializované firmy na výrobu trailerů, jak naložit s tímhle materiálem, protože tady nic není, žádný pro oko chytlavý moment, o kterém by se s chutí referovalo známým. Úplná zbytečnost, to už je skoro lepší koukat na noční záznamy z Poslanecké sněmovny. Tam vám aspoň zvedne tepovou frekvenci Babiš při jeho samožerských kecech o tom, jak maká 18 hodin denně, ale tady, tady se 2 hodiny pronudíte až ke spásnému konci. Patricka Stewarta mi bylo za to zdejší tajdrdlíkování regulérně líto. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kde byli všichni ti skuhralové, když se před lety točili (a stále točí) jen chlapské filmy, chlapi tohle, chlapi tamto a ženy ve filmech byly jen na okrasu? Hloupé ustrašené puťky, které chlap musel zachránit a opíchat? Dívali se a drželi hubu. Tak proč teď skoro všichni skuhrají, když to přestává platit a stejně přehnané, jako tehdy i dnes chlapské filmy se teď točí ženské? Ty vole, to jako někdo od filmu jako je tento čeká něco sofistikovaného? Hlubokého? Ne, prostě jen další přehnaný akčňák, kde ale jsou hlavními hrdinkami ženy - jsou tvrdé, chytré, neohrožené a tlačí to stejně, jako to tlačí chlapské akčňáky. Vadí mi to? Vůbec ne, protože ten film má pobavit. A to dělá. A sexistickou ruku na srdce (či jiný orgán), pokaždé, když byla před kamerou Kristen Stewart mi bylo úplně u prdele, jaký ten film je. Z té se klube zajímavá herečka. Pokud se tak ještě nestalo, tak se brzy zcela vykoupí za Twilight. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Další feministický snímek, který Vám to vtlouká do hlavy od první minuty a vůbec to není hezký. Já věděl, že tenhle film bude sračka už od začátku ale tohle jsem fakt nečekal. Ani jedna dobrá akční scéna ani jedna scéna dávající smysl. Zápornou postavu prokouknete hned na začátku a pak jen koukáte jak Vám umírají mozkové buňky. Hlavní trojice jsou sice hezký baby ale proč to muselo dopadnout takhle to teda netuším. Už nikdy více. 15% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)
  • Natáčelo se v Německu, konkrétně v Hamburku a Berlíně, a také v Turecku v Istanbulu. (ČSFD)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama