Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (205)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

V roku 1976 pôvodná verzia Charlieho anjelov mala v hlavnej úlohe tri nekorektne biele ženy. V roku 2000 to už ozvláštnili s Lucy Liu. Dnes je už zloženie maximálne správne, a tak je tam mulatka, černoška a biela žena, ktorá je pre istotu lesba. Lenže kto by povedal, že napriek tomu poviem pánboh zaplať. Toto je asi najtraktívnejšie trio anjelov v histórii, ku ktorémá sa veľmi slušne pridáva aj pani Banksová. A nielen to. Dej je samozrejme plytký, v tomto žánri ani nič neočakávame, ale akcia, zábava, to tu všetko funguje ako má. Ja takéto filmy nežeriem, ale vzhľadom na to, že žánrovo sa točia oveľa väčšie blbiny, tak tu pridám hviezdu navyše. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ty zdejší vášně nejsou až tak zapotřebí, protože Charlieho andílci nejsou nijak zvlášť špatný, ale zároveň bohužel ani nijak zvlášť dobrý film. A tolik kritizovaná Kristen Stewart je z ústředního tria ta vůbec nejsympatičtější. Asi je škoda, že si to Elizabeth Banks celé napsala i režírovala sama, protože alespoň akční scény nemusely vypadat jako z televizního seriálu a mohly zaujmout, kdyby se jich chopil někdo zručnější. Takhle se film s docela slibnou zápletkou a pěkným obsazením topí v necelých dvou hodinách vlažné zábavy pro nenáročné, kterou jen občas něčím přihřeje. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim, ale přijde mi, že nikdo z tady hodnotících možná ani nevěděl, na co se vlastně chystá koukat.První filmy o andílcích, který točil McG, jsou kvalitu postrádající hovadiny, s nesmírně nadnesenou, až parodickou atmosférou, kde ty bojující holky vypadaj jak báby mlátící prodavače v obchoďáku kabelkou.Tady je to ale překvapivě docela v pohodě snesitelný,a naštěstí se žádná parodie a taškařice,při který se budete za břich popadat nekoná.50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $17,803,077Tržby Celosvetovo $70,960,003Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zlé. A to sme si mysleli, čo s tým kedysi nastváral McG, toto je teda ďaleko, ďaleko horšie. Braigel, kde poriadne nič nefunguje. Už na samotnom obsadení to padá, strašne sa to tam bije, až fatálne, Naomi Scott je aspoň ako tak roztomilá, ostatný tam prehrávajú na plnej čiare, nehovoriac o tupo ksichtiacej sa Kristen Stewart, tá by to už mala radšej zabaliť. Dejovo ploché, technicky nezvládnuté, akcia neúderná, nulová, doslova tupá béčkovina. /25%/ ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čakal som, kedy to skončí. Zažil som starých Anjelikov v telke a bola to sračka, nových v kinách a bola to sračka, a toto pokračovanie je neprekvapivo zbytočný shit. Lokácie sa striedajú neustále a úplne neopodstatnene, akčné a bojové scény sú nepostačujúce, prevlekových je málo, humoru ešte menej. Kristen ako hlavná hviezda dostala hláškovaciu rolu a jak je extrémne hot len tesne zakrýva, že to dievča nemá ani náznak komediálneho talentu. Naomi Scott je miestami až dychberúco krásna, ale zase nevie hrať, a proti tej tretej moc výhrad nemám, ibaže je z nich pekná najmenej, má tuctový face a je na môj vkus moc vysoká. Nedivím sa, že to prepadlo. Dve a pol hviezdy dám, lebo som ich dal aj na filmy s Cameron Diazovou, ale keď toto píšem sedím ešte stále v kine, a už teraz si detailnejšie pamätám len Naomi s obojkom v červených šatách, a sklamane uvažujem, jak skvelé porno to mohlo byť. Fail roku. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)
  • 13. září 2019, tedy přibližně dva měsíce před premiérou v USA, byla zveřejněna titulní píseň „Don't Call Me Angel“, kterou nazpívaly a částečně i složily Ariana Grande, Miley Cyrus a Lana Del Rey. (Stanislaus)

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama