Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Franki69 k tomuto seriálu (4)

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Vybuchující výletní lodě se v českých seriálech hned tak nevidí. I když je to poměrně nezdařilé CGI. Ale obávám se, že úvodní exploze je předznamenáním celého díla. To nejlepší bylo na začátku a zbyly jen různě poletující trosky. Linka „moravský kriminalista mezi pragocentristickými křupany“ je vyloženě otravná. Hlavní hrdinky, intelektuálně a technicky zdatné a schopné nějak (čertví jak vlastně) sestrojit bombu, za kterou by se nestyděl Mosad, scénář odsoudil do role „kravek“, které v rámci „ vdovského truchlení“ hltí seznamky erotickými seznamovacími inzeráty a tak podobně…Mrknu ještě na jeden díl, ale tenhle první za víc než 20% nestál…Jen nám může bejt líto, že za ty prachy, co to stálo mohla bejt koupená třeba švédská verze (https://www.youtube.com/watch?v=a-PfVd4zFL4) ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) odpad!

No, po druhým díle je jasno. Původní licence seriálu je v české verzi totálně rozcupovaná na otravné a bez jakékoliv logiky se dějící mikropříběhy, které mohli tvůrci seřadit v jakkoliv nahodilém pořadí. Se seriálem se loučím a přiřazuji mu čestnou kategiorii odpad. ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) odpad!

Viděl jsem poslední půlhodinu posledního dílu. No a také dva první, po kterých jsem měl jasno, že ne ne ne! Poslední půlhodinka celé té anabáze mě ale zajímala…přeci jen, šlo o konec docela složitého krimi příběhu. Ha Ha Ha, to by ale nesměla mít „na svědomí“ TV Prima. Takže co jsem viděl? Vražedkyně unikly trestu, protože jim to hlavní vyšetřovatel „odpustil“. Jeden ze „zabitých“ se na samém konci ujistí, že ho jeho žena chtěla odpálit do povětří dortem k jeho narozeninám…a chystá se s ní na další společně prožitá léta. To, že mu jeho milenka uteče s jeho penězma nijak neřeší. To že ho soused, který mu balil ženu vyká, to už je jen taková drobná bizardnůstka, kterou už asi nechtěl řešit nikdo, za pět minut budou přeci titulky, no ne? No a nejvíc mě vylekal „open end“, vypadá to, že nějaká ta pokračování budou.. Z kategorie odpad prostě není důvod slevovat. ()

Epizoda 1 (2023) (S02E01) odpad!

První série bez rozpaků odpad, druhá série začala epizodou, která slibuje druhé řadě najít kategorii odpad nové dno. Jen tak namátkou ty hlavní scénaristické fušeřiny, které se objeví v prvních minutách…. Cvičený najatý zabiják přehlédne v celkem prázdné místnosti dvě ženy, které se „schovávají“ tak, že po kolenou krouží kolem jídelního stolu, který na sobě nemá ani ubrus. A za zády mají odraznou prosklenou verandu… Čvančarová je kopáč roku, umí jen krumpáčem vyhloubit na počkání a v kozačkách na jehlách a v dlouhém bílém kabátě v noci díru pro pohřbení dvou těl. A ani si z čela neutře kapku potu. A samozřejmě si neumaže sněhobílý kabát. A ještě krumpáčem překopne přívodní elektrickej kabel, aniž by nářadí nebo ona utrpěly jediný šrám.. A když tři „vdovy“ pohřbívají dvě těla, jako úplně „náhodou“ se tam v noci objeví vyšetřovatel Polívka, jde si tak okolo…A nechá si nabulíkovat, že je to „zimní péče o zahrádku u chatky a spokojeně zase zmizí ve tmě…To bylo prvních cca 20 minut, dalších 40 minut se chujárny jen množily a množily…Ano, je to odpad..v podstatě už vlastně skládka! ()

Reklama

Reklama