Reklama

Reklama

Sebevražedný oddíl: Rozpoutané peklo

  • USA Suicide Squad: Hell to Pay
Trailer

V Belle Reve se něco chystá, což znamená jediné - chladná a vypočítavá vedoucí věznice Amanda Wallerová plánuje misi, kterou podstoupí jen ti zatracení. Je načase povolat do akce úderný tým padouchů, složený z ostřílených veteránů jako jsou Deadshot, Kapitán Boomerang a Harley Quinn. K těmto protřelým zločincům se přidají i nováčci Copperhead, Killer Frost a mistr bojových umění Bronze Tiger! Jelikož cílem mise je ukrást mystický předmět, díky němuž je každý ochoten riskovat život, strhující kombinace chaosu, střelby a nadpřirozených jevů je zaručena! Vydejte se na bláznivou cestu se Sebevražedným oddílem! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák. Akční, drsný, zábavný, s přesahem do Rka, od začátku do konce boží a nenudící. Skvělá animace, skvělé postavy, o několik levelů lepší, než hraný Sebevražedný oddíl a i mezi DC animáky se najde málo kousků lepších, než tenhle. Sice mi v animovaném vesmíru naprosto utíkají souvislosti, ty ale pro sledování nejsou vůbec podstatné, Rozpoutané peklo funguje naprosto samostatně a tak to má být. Víc takovýchto komiksových animáků!  80%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající animák, který mě překvapil návazností na vynikající Flashpoint paradox. Chytlo mě to od začátku a už nechytlo. Vynikají postavy, skvěle napsaná zápletka a celkově prostě jeden z těch klasických kvalitativně kolísajících DC animáků, naštěstí zde se to přehouplo to té silné poloviny. PS : Nejvíc cool postava je rozhodně Tiger, s tím bych si dovedl představit další filmy.. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Alespoň v těch animácích nakopává DC Marvelu pozadí. Suicide Squad: Hell to Pay nabízí přesně to co jsem chtěl vidět. Podrazy, záporáky, jenž si nebojí ušpinit ruce, krvavé akční scény, a hodně ujetý humor. Příběh má velmi slušné tempo a dobře pobaví, a neurazí. Objevují se zde méně známe postavy, což vůbec není na škodu, protože se s nimi dá mnohem lépe pracovat, než kdyby zde byly ty nejznámější padouši. Suicide Squad: Hell to Pay je velmi slušný animák, který fandy DC nemůže urazit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rok se s rokem sešel a s tím i vzpomínka na to, jak hrozně rád sleduju nekompromisní DC animáky a jak každý rok omílám stejnou naivní větu, že se jim musím věnovat častěji. Nebudu ani tentokrát slibovat, že další neuvidím až v únoru 2023, ale upřímně můžu konstatovat, že i kreslený Suicide Squad spadá mezi ty opravdu kvalitní kousky, kde se nešetří krví ani známými postavami z téhle komiksové stáje. Jejich znalost díky Arrowverse se mi tu nemálo hodila. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Krvavé, nekompromisní a perverzní. Asi těmito třemi přívlastky by se dal nejlépe charakterizovat zatím poslední animák z dílny DC Animated a to přesně v tomhle pořadí. Přes vhodné propriety pro tuhle nesourodou partu bohužel nebylo z látky vytěženo úplné maximum a třeba předchozí Assault on Arkham byl kvalitativně o kus výše. Zde se mi zdá, že chemie mezi postavami nefunguje až tak dobře. Naproti tomu vše táhne nahoru hláškující Harley a hlavně intermezzo se striptérem/Fatem. Animace postav je povedená, to samé se ale bohužel nedá říci o zbytku světa, který častokrát působí dost odfláknutým dojmem. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama