Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

John Landis vytáhl Eddieho Murphyho na výsluní a v tomto případě je i u jeho prvních hereckých držkopádů. Trojka s lehkostí této sérii nevlastní zahazuje vše, co předešlé díly vybudovaly a směšný příběh dotahuje k diváckému posměchu i Landisovo pojetí, který nejdříve udělá pitomce z herců a následně podobnou nálepku pleskne na čelo i svým divákům. Jak jinak chápat mnohé téměř parodické hlášky, za hranici snesitelnosti přetaženou akci, nebo alespoň z mého objektivně kritického pohledu totálně odpudivý a po americku kýčovitý Wonder World. Fuj. Lobotomicky nevtipné. 20% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravím, toto je nelegálna autodielňa? Moja žena tu má fáro, potrebujem, aby ste ho tej štetke rozmontovali.“ Prvé dve časti neboli geniálne, ale mali svoje čaro, švih a ťažko zameniteľnú atmosféru 80. rokov. Nie sú to moje srdcovky, no sú to vcelku zábavné filmy, aj keď osobne poznám aj zábavnejšie. Diváci si sériu ale zamilovali, jednotka zarobila na celom svete 316 miliónov (pri 13-miliónovom rozpočte) a dvojka 299 (pri rozpočte 27). Trojka naškriabala 119, čo síce úplná katastrofa nie je, ale predsa len v porovnaní s predchádzajúcou tržbou (a podstatne navýšeným rozpočtom, trojka stála 55 miliónov) aj... je. A nečudo. Trojka je mimoriadne matná, fádna, až televízna. Vytratili sa skoro všetky známe postavy (Billy Rosewood má len cameo, ale aspoň sa z jednotky vrátil v dvojke chýbajúci Bronson Pinchot), parádne chytľavý ústredný hudobný motív prvý raz zaznie po polhodine (!) a producenti série Don Simpson a Jerry Bruckheimer odišli a podľa toho to aj (ne)vyzerá. Eddie Murphy je síce miestami neodolateľný, ale absencia skúsených hitmakerových producentov sa podpísala i na ňom: je akýsi znudený, idúc na pol plynu. Scenár je mizerný (toto by možno stačilo istému nemenovanému texaskému rangerovi), mnohé scény takmer až trápne (muzikálový prológ, George Lucas) a akčné scény nestoja za reč. Prepad kvality je o to nepochopiteľnejší, že režíroval klasik komédií 80. rokov John Landis (Výmena, Cesta do Ameriky). ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"Všechny jednotky v blízkosti Wonderworldu, vyrazte okamžitě k záchranné akci. - AXEL!" Axel Foley (Eddie Murphy) potřetí! Je pravda, že navázat na úspěchy předchozích dílu není lehký oříšek. Ale i do třetice je Policajt v Beverly Hills sranda. Uznávám, že improvizací a hlášek je tu poskrovnu. A těžko si lze představit Foleyho bez nějaké té scény, kde se umí ze všeho hravě vykecat. Nicméně i trojka má něco do sebe. Má spád a o akční scény není nouze. PS: Taggart tam vážně chybí! (75 %) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že sa v tretom diely tie akcie berú viac vážnejšie a menej vtipnejšie, čo ale platí len do polky filmu. Trojka nieje zlá, iba menej zaujímavá. Eddie Murphy je znovu fajn a znovu ma pribalený balík smrteľných hlašok a nábojov aj keď tento krát v menej výraznom prevedení a nepomáha tomu ani zábavný park. Aj keď Gerge Lucas potešil :-). 70% - 3* ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už vyloženě ztrácí dech a značně zaostává za dvěma předchozími. Ale i tak je stále dostatečně zábavný a neklesá v hodnocení až tak moc hluboko. Zábavní park je vskutku pěkný, humorných scén je tam taky docela dost. Co víc si přát? Kdo viděl jedničku i dvojku by měl tento díl zhlédnout už jen z povinosti. Není zas tak špatný, jak se zdá. 70% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama