Reklama

Reklama

John Wick 3

  • Slovensko John Wick 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (997)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mě to fakt nebavilo. Bitky fantastické, ale to prohlubování toho zabijáckého světa šlo mimo mě. Přitom jednička, která tohle právě vůbec neřešila, fungovala skvěle. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Je to už přehnané - Zabiják číhající na každém rohu. Zpráva se rozešle milionům lidí, kteří si najednou usmyslí "Jo, proč ne? John Wick stojí zrovna naproti mě, jdu ho kuchnout". Celkově ale musím uznat, akčnější film jsem už dlouho neviděl - Naprosto fascinující, nekončící, střílením a noži nabité akční sekvence, které berou dech. ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty první nadšené reakce a reference jako "nejlepší díl trilogie".Jednoznačně jde o díl nejslabší.Tentokrát už mě bavila jen akce.Mytologie začíná být více a více nesmyslná.Pravidla se porušují a vznikají scény,které trilogii podtrhávají kolena.Celkově celé dění(krom akce) v Maroku byla neskutečná pitomina. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Nikterak se netajím svým negativním názorem na Johna Wicka a celou ságu. Zkrátka mi nepřijde nic záživného na neustále se opakujících desítkách headshotů, když víte, že Wick stejně neumře a navíc mi celá legenda hotelu Continental, Nejvyšší rady atd. přijde postavená na hlavu. I přesto jsem si řekl, že zkusím třetímu dílu dát šanci. A málem jsem se nestačil divit. Začátek se rozjíždí opravdu skvěle, až jsem se divil, že tvůrci dokázali vymyslet i jiné způsoby zabíjení a akční scény pro mě byly rázem záživné a zajímavé. Během nožních soubojů s Asiaty jsem si v duchu říkal "Aha, už možná chápu proč se lidem Wick tak líbí" a mě se v tu chvíli líbil taky. Jenže poté přišla hodina utrpení s pro mě naprosto nesmyslným příběhem a sklouzl jsem zase zpátky do starých kolejí a čekal na finální akci. Ta byla velmi úctyhodná, ale pachuť na jazyku z předchozího průběhu filmu zdaleka nesmyla. Konec mě namíchnul, ale už mi to bylo vcelku jedno, protože jsem od něj stejně nic neočekával. I třetí John Wick zůstává v mých očích špatným filmem, ale z celé série je určitě nejzajímavější. Takže komu se předchozí díly líbily, ten bude u trojky zažívat parádní akční orgasmus. ()

Warle 

všechny recenze uživatele

Jo, tahle partička z Contíku se prostě povedla. Třetí a nejlepší. Možná sice až moc akce (některé scény se zvířaty jsou až trošku přehnané), tím trochu trpí vývoj děje, ale choreografům a střihačům pozlatit ruce. A Reevesovi postavte sochu. A na další díly (neboť děj rozhodně není uzavřen, ba naopak) se určitě těším. Sem s tím. 85%. ()

Fryštok 

všechny recenze uživatele

Trojka Johna Wicka mě bavila ze všech dílů nejméně. Ze dvojky i jedničky si velmi dobře pamatuji soundtrack, který byl zvolen v určitých situacích dost zajímavě, ale ve trojce co? Allegro non molto od Vivaldiho, který v akčních scénách nebylo absolutně slyšet? S tím se Chad tedy moc nevytáhl. Další věc je CGI zvířat, které považuji za zcela nezvládnuté, zejména koní kopnutí a glitchující se psi, kteří jakmile kousnou záporné NPCčko, tak dělají stejný kousavý pohyb klidně pětkrát za sebou, mi moc přesvědčiví nepřišli. Johnovi kreace, o kterých někteří lidé mluví jako o „originálních“, mě přestali bavit tak v polovině filmu. Sorry, ale vidět 50x, jak John někoho chytne, převalí na zem a potom dvakrát střelí opravdu nemusím. Po scénáristické stránce typické americké béčko, jenž se snaží zdatně posílit jakékoliv předsudky o národnostních menšinách (či o ženách s krátkými vlasy). Na Keanuho se kouká skvěle, ale příběh filmu je tak neskutečně nedomyšlená blbost, že pro mě tento film zcela ztrácí význam pro jakékoliv opakované sledování. ()

Alaitos 

všechny recenze uživatele

Jo akce je dobrá, ale je to pořád furt to samé dokola. Příběh prakticky není a mimo souboje s noži v tomto filmu není nic co bychom už neviděli v předchozích dílech. I samotný závěr je prakticky totožný s dvojkou a já se nemohl dočkat až to celé konečně skončí. Pokud bude čtyřka, tak bych u ní prosil někoho s trochu jiným přístupem k látce. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Parabellum navazuje, kde skončila 2ka. A paráda. Od začátku to má tempo, které dlouho drží a baví. Za čas opadne, ale najde se několik sympatických nových tváří a šlape to dál. Trochu mě zklamalo rozuzleníé a závěr, ale nadšení obrovské, jako minule. H. Berry Luxusní, J. Flynn potěšil. Jsme zvědavý, co bude dál. Soundtrack nejlepší. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Ta invence! Ani nepamatuji akční film, který by tak překypoval neotřelými nápady. Vlčáci, co rádi schnitzel, kung-fu koně, pološílení Číňani, zvrhlé vrhání vrhacích nožů, Fishburneův houmlesácký ptačí král a spousty dalšího. Plus pajdající, dýchavičný a stále naprosto nekompromisní John Wick, u nějž jsem si odškrtával techniky, které znám z tatami. Kdyby to bylo o 20-30 mnut kratší, uvažoval bych o 5*. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Trojka bohužel trpí snad vším, čím trpí všechna pokračování založená na úspěchu předchozích dílů. Zvýšený budget přidal do filmu kýčovité scény, CGI poušť a CGI honičky, objevuje se také typické natahování děje a ruzná klišé, nebo nesmyslná rozhodnutí, jen aby natahovala pustý scénář. Vším, čím byla jednička originální, svěží, střízlivá - ale poutavá, nečekaná a emočně hodně obsáhlá (a dvojka úspěšně pokračovala), je trojka předvídatelná, táhlá, rádoby megalomanská - ale pustá, předvídatelná a emočně mdlá. Postavy se tam střídají jak na kolotoči a těžko si vytvořit k někomu novému nějaký vztah. K tomu všemu se objevují hollywoodem typická kurvítka filmů jako jsou plot-armor, ex machina nebo plot-aim. K tomu všemu tu máme pro nic useknutý prst, množení psů, kdy máme dva psy, jeden se zabije a o pět minut později máme... dva psy, neustálé opakování se děje a v neposlední řadě kurvení charakteru Winstona jen kvůli natáhnutí do čtyřky. Budu se opakovat, ale film prostě zkurvil velký budget, megalomanské vize a natáhnutí děje do čtyřky, abychom mohli mít ještě více chechtáků. Kdyby film skončil buď smrtí Johna, nebo jeho vítězstvím, bylo by to důstojné zakončení trilogie. Takto se bohužel bojím, že se dočkáme čtyřky, pětky šestky a s každým dalším dílem půjde hodnocení o 15% dolů, až se z boží série stane Bčková sračka. Filmu jako takovému dávám tak 20%, přesto to vysoko nahoru táhnou bojové choreografie, kde se teda kurva nadřeli a vlastně to nejdůležitější u akčního filmu bylo splněno a hlavně Keanu Reeves, který předvědl naprosto neskutečný výkon v 54 letech a aspiruje na nového Stallone. Tady luxus. Suma sumárum 65% ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

John Wick si mě dokázal získat od prvních okamžiků. Po skvělé jedničce, (po časovém dozrání) možná ještě o píď lepší dvojce, je trojka dalším zástupcem nejvyšší úrovně akčního a technického filmového řemesla. Opět jsem se dočkal výborného svižného akčního bijáku plného obsahových, vizuálních i choreografických nápadů. Třetího Johna Wicka však řadím mezi nejslabší článek série (přesto je to kvalitní podívaná). Zejména proto, že vyváženost mezi audiovizuální podívanou, skvělým nadhledem a nápaditými akčními scénami s dávkou syrovosti se tentokrát vychýlila k mému zklamání směrem k vyšší brutalitě a bezmyšlenkovitému vybíjení zástupů nepřátel (někdy už až příliš přepálenému), které s pokročilou stopáží začíná až unavovat. To vše jde na úkor dalších dvou výše zmíněných ingrediencí. A co hůř, objevují se hluché pasáže (poušť, "šejk"). Keanu Reeves je však opět famózní, Halle Berry příjemně překvapila svou rvavostí, Ian McShane je opět výrazným elegantním zpestřením. I napotřetí kvalitní akční jízda, přepadávají mě však myšlenky, zda už by nebylo lepší v nejlepším skončit. Uvidíme, čtvrtý díl nás asi nemine. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Tretí diel = prehliadka bojovej choreografie se vším všudy. Pre diváka, ktorý očakáva viac dejovosti a príbehovosti to asi bude sklamanie, aj ja som mal pocit, že film po príbehovej stránke drží na vlásku len chabá kostra, ktorá je obalená vrstvami akčných sekvencií a svojim spôsobom film pripomína videohru, kde hlavný hrdina postupuje cez viaceré úrovne nepriateľov až k hlavnému "bossovi". No aj napriek tomu, Keanu Reeves to stále zachraňuje svojou charizmou a celkom zdatne mu tu sekundujú aj Halle Berry či L. Fishburne. Pozerateľný biják, ktorý sa miestami skláňa až k sebaparódii ad absurdum, no stále pobaví. ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama