Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (176)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál hodnotím jako celek už po první sezóně, ani závěr, široce otevřený jako náruč paní Merkelové vstříc běžencům, mě nedokázal zlákat ke sledování pokračování dobrodružství rodiny Robinsonových. Postupně se totiž ukazovalo, že správný kolonista vyslaný na Alfu Centauri musí splňovat mnoho náročných kritérií, na test z logického myšlení se však zřejmě zapomnělo. Na logiku a fyzikální zákony se radostně vykašlal i scénárista, ten ostatně zazdil víc věcí, a přestože se jedná o rodinný seriál, neměl by diváky (ani ty mladé) tolik podceňovat. Výsledný dojem pro mě nezachránil ani Toby Stephens, kvůli němuž jsem se k Lost in Space vůbec dostal. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Vizualne promakane, ale jinak bohuzel nicim vyjimecne sci-fi, ktere je chvili rodinnym serialem, jindy robinsonadou a obcas akcnim trhakem. Akorat to nejak moc nedrzi pohromade. EDIT: Musim rict, ze tomuhle serialu dost pomohlo, ze uzavrel svuj dejovy oblouk uz po trech seriich, coz melo pozitivni vliv na tempo i obsah. Hodne se mi libila i "zla" doktorka Smithova a vubec vetsina hercu se do svych roli dost hodila. ()

Reklama

djfun 

všechny recenze uživatele

Tolik proklamačních hesel, tolik ideologistických patetických dialogů, tolik klišé a dementních reakcí a tolik příšerných, do očí bijících nelogičností jsem asi nikdy pohromadě neviděl. Na druhou stranu zajímavý příběh, docela trefený casting a hlavně - aspoň u prvních dvou sérií- budovaný napětí, co Tě žene zvědavě dál... aspoň pokud jsi fanda sci-fi. Třetí sérka je už naprostou pohádkou pro děti, a to víc, než přihlouplou. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

[1. série] Rodinné dobrodružství, které je cílené na ty méně konfliktní, mírné povahy. Nenadchne a neurazí, nicméně na to, že celá ústřední rodina oplývá nadměrným intelektem, který často slušně prodávají, tak tuto vlastnost trochu postrádá celý seriá, protože pak by to děti úplně nepochopily. Příběh je založený na klasických kolejí o tom, jak z různých důvodů ne úplně fungující rodinka začne postupem opět fungovat zpytováním svědomí z předešlých nepovedených činů a kde vše, co se může pokazit, tak se neustále otravně a předvídatelně dokola pokazí. Antagonistka je skvělou sportovní reprezentantkou v oboru, jelikož její jediný účel je tyto nehody katalizovat z divně nelogických důvodů a minimálně bych čekal, že s vědeckou inteligencí hlavních postav by ji prohlédli hned ten samý díl, co se na place objevila. Světlý bod pro mě byli oba rodičové; Toby Stephens a Molly Parker jsou skvělí a neúnosně sympatičtí. Trikově slušný, kouká se na to dobře, ale působí to sem tam trochu sterilně. Zábava pro tak +-10-13leté děti určitě dobrá, pro mě už na hraně nudy. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Plné rozporů. Rodinné dráma o (dys)funkční rodině / survival horror / space opera? Záporačka tak extrémně záporná, až to přehání. Spousta podivných (těžkouvěřitelných) náhod a zvratů. Nepříliš sympatické osazenstvo rodinky dokonalých (šprty nemá nikdo rád) a 10 hodin trvající fňukání mamánka. Na druhou stranu... je to sci-fi. A pro tu já mám slabost. Takže když se vypne mozek a hodí popcorn do mikrovlnky, účel to splní. - 60 % ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)
  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama