Reklama

Reklama

Boj o moc - Série 1

(série)
USA, 2018, 9 h 53 min (Minutáž: 56–67 min)

Tvůrci:

Jesse Armstrong

Hrají:

Brian Cox, Jeremy Strong, Matthew Macfadyen, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Hiam Abbass, Natalie Gold, Mary Birdsong (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (27)

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Despotická hlava rodiny churavý a jeho 4 potomci rozehrávají hru o rodinnou firmu, boj o moc i pomstu. Musím se přiznat, že dlouho jsem měl s tímto seriálem problém, rodinné intrikaření příliš zajímavou podívanou dlouho nepřinášelo a vlastně jsem si ani nenašel jedinou postavu, které bych dokázal nějak fandit. Jenomže závěr 1.série byl opravdu dobrý a najednou si neumím představit, že bych nesledoval další osudy téhle pošahané rodiny, zvlášť když recenze na ČSFD slibují skvělou 2.řadu. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blesk z čistého nebe, náhodou objevený klenot. Nic jsem o tom neslyšel, nic jsem o tom nevěděl, od prvního dílu jsem se od toho nemohl odpoutat. Tak to mám rád. Dokonalý pohled do prohnilého ale atraktivního prostředí nechutně bohatých lidí, kteří jsou se svou ctí a přímostí trochu na štíru. Obří mediální gigakorporace - zdroj jejich mamonu a moci - je zároveň rodinou firmou, což je právě ten problém. Rodina je totiž základ všeho. Úspěchu i problémů. Výborný casting (ačkoliv na Culkina jsem si musel trochu zvykat), skvěle napsané, geniální hudební motiv. Když člověk přehlédne v závěru občas trochu za vlasy přitažené a přitom poněkud odbyté záležitosti (start rakety), musí si to královsky užít. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvá to. Než Vám sednou postavy (které vám více méně nikdy nesednou, jen vás začnou náležitě bavit a to doslova ) a než vám sedne tenhle "způsob života". A někdy za polovinou jsem zjistil že se vezu. A baví mě to po všech čertech. Díky finálním dílům je to skoro za pět. Ve velkém očekávání co přinese druhá série. Game of thrones podle mého gusta. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Zoufale nudné, místy nepřehledné, charakterově pestré, ovšem pouze a jedině jedním pokřiveným směrem s velmi předvídatelným závěrem. Čekala jsem mnohem více silných scén, více gradace, a zajímavější dialogy. Herecky bezchybné, ale kdo se chce pořád dívat na ty stejné, otravné ksichty.  Za mne zklamání. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příkladný seroš pro všechny, kteří si myslí, že mít trochu víc miliónů, tak budou nejšťastnější na světě. Zde je názorně předvedeno jak prachy potažmo moc díky nim má devastující dopad na charaktery a vztahy v rodině. Je to chvílemi opravdu hnus a proto já celý svůj dospělý život říkám: "Pokud člověk neumí být šťastný bez peněz, tak peníze samy o sobě ho šťastným neudělají"... Za mě výživných 85% ()

Galerie (106)

Reklama

Reklama