Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dolph Lundgren a Bill Bellamy září v Policajtu ze školky 2, pokračování klasické komedie s Arnoldem Schwarzeneggerem. Kvůli ukradenému disku s tajnými daty musí nejdrsnější agent FBI (Lundgren) v utajení proniknout do školky, kde ho čeká dosud nejtěžší úkol: učit třídu plnou neposedných předškoláků. Policajt ze školky 2 je akcí nabitá komedie, kterou si zamiluje celá rodina! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (90)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání trochu zbytečnej film. Dolph si zacvičí, ukáže nám, že je pořád ve formě, ale o to víc je škoda, že se nepředvede v pořádný akci. Úvod kdy aspoň sejme pár padouchů ujde a pobaví aspoň vtípek z automatem kterej nechce dát Dolphovi tyčinku Twix. Jinak po komediální stránce hrozně pasivní film s jakoby nuceným humorem jako v prvním dílu. Ta hvězda navíc jde za to, že Arnieho křečovitý křenění v jedničce bylo utrpení. Dolph aspoň těží ze svého komediálního talentu a dělá co se dá, ale to nestačí.40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

strašná prvoplánová zbytočnosť, bez kúska iskry, dobrého nápadu a s dedom Lundgrenom na ktorého sa lepí mladá učiteľka ??? /20%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Rovnaká blbosť, ako jednotka. Netreba si minulosť zbytočne prikrášľovať a romantizovať, pretože nezlomným faktom je, že už prvý diel bol po stránke scenára značne béčkarský, postavy boli skôr karikatúry, akcie bolo minimum a nedala sa absolútne porovnať s najlepšími Arnoldovými kúskami a do toho nasilu namontované mozaikové pasáže o tom, ako heterosexuálny, ale nežný a chápavý muž z Európy, učí malé deti disciplíne a heslu „v zdravom tele zdravý duch“. A kriminálna zápletka? Tak tú skutočne nemá zmysel komentovať, to bolo skrátka čosi strašné. Dvojka je to isté, dokonca nechýba románik medzi učiteľom (59-ročným Švédom) a učiteľkou (29-ročnou Kanaďankou). Ako minule, aj teraz sú najlepšími časťami neuveriteľne predvídateľného filmu decká, ale to je hrozne málo. Neštvalo ma to, prežil som to bez ujmy, ale asi sa zhodneme na tom, že už existencia tohto filmu ako taká je značne absurdná a neviem, či si ho pozrie aj niekto iný, než ten, kto vyrastal na jednotke. V neposlednom rade je to mimo realitu (vypočúvanie škôlkarov agentmi FBI bez prítomnosti rodičov a psychológa, „zastrelenie“ automatu na čokolády...). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jediné, co se dá dělat je soustředěná meditace. A půjčte si terapeutické prase z 2Y." Agent Reed se evidentně nedíval na to, když se detektiv Kimble před lety pokoušel zkrotit dítka školkou povinná. A pokud se díval, tak se z toho nepoučil. Takže tady máme podruhé to samé a není to příliš vtipné ani napínavé. Má to však skvělou ředitelku, která dobře ví, že rukama se nebije (od toho jsou basebalové pálky) a také Olivii, která sice vypadá spíše jako striptérka hrající si na učitelku, ale s tím už se dospělý chlap určitě nějak vyrovná. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1990 natočil režisér Ivan Reitman komédiu "Policajt zo skôlky". Hlavnú úlohu v nej strávrnil Arnold Schwarzenegger. Hora svalov medzi hŕbou malých detí. Moc som sa pri tom nebavil. Po dlhých dvadsiatich šiestich rokoch bola vyprodukovaná druhá časť. Réžie sa chopil Don Michael Paul a toporného Schwarzeneggra nahradil rovnako toporný Dolph Lundgren. Celé je to v podstate také isté ako pôvodný film. Skôr ako pokračovanie to pripomína remake. ** ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha vytřískat něco z nostalgie lidí devadesátkových. Jenže zatímco první film měl sympatického hrdinu, zapamatovatelná děcka a celkem jasnou příběhovou linku o tom, kterak drsňák padoucha lovil a prcky si ochočil, dvojka selhává prakticky ve všech ohledech. Lundgrenův superdrsný (hahahaha) agent neprochází žádným vývojem; interakce se smečkou smradů se z problémové v pohodovou přepne z ničeho nic (s kamarádovo nápovědou v uchu, vskutku imponující) a romantická linka funguje de facto tak, že Lundgren na chvíli vypne svůj píchací režim a tváří se jak napravená kurtizána. Fórky s Twix - vážně? Závěr s "Trojským koněm" - vážně? Totálně bezradný recyklát. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Úplné zlé mi to v niektorých momentoch neprišlo a aj som začal veriť, že niečo zaujímavé s toho vypadne, ale bez poriadnych nápadov a charizmy akú mal Arnie a akú Dolph nemá to proste neobstálo. Už "jednotka" bola v podstate aká taká konina, ale stálo to na celkom dobrom príbehu, nápadoch a hodne pomohli Arnieho sympatie. Toto je v podstate taký polo-remake, ktorý si pozriete akurát tak zo zvedavosti ako ja, ale inak okrem peknej učiteľky, ktorá ide po Doplhovi tu moc nenájdete. A tie deti, tiež moc roztomilé neboli. Vlastne tie sú asi najväčší kameň úrazu. 40% - 2* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

FBI agent Zack Reed (Dolph Lundgren) se v utajení jako učitel vydává do školky, aby našel USB flash disk s databází svědků v ochraně. Reedovi to s dětmi zpočátku moc nejde a dostává se mu pomoci od učitelky Olivie (Darla Taylor) a parťáka Sanderse (Bill Bellamy)... Lundgren ve filmu pár úderů rozdá, ale akce je velmi málo a nejde o něco převratného. Lehce zapomenutelný film, který si člověk znovu určitě nepustí. V závěrečných titulcích filmu je uvedno, že vznikl v roce 2015. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Nejprve musím zmínit, že původní film s Arnoldem je pro mě srdcovkou. Divím se, že je to až tak zavaleno kritikou. Samozřejmě, Arnold asi nepatří mezi komediální herce, ale o to tady nešlo. Ty jeho výrazy – nasrané, otrávené, když musel zápolit s malými prcky ze školky, byly nezapomenutelné. Film fungoval skvěle po všech stránkách. Mělo to i emoce, trochu akce a tak. No, dál se rozepisovat k prvnímu filmu nehodlám – to by pak vypadalo, že ho komentuju. No, chtěl jsem to napsat, aby byl alespoň trochu vidět zřejmý rozdíl, protože tento rádoby druhý díl se moc nepovedl. Není to teda žádný odpad, ale spíš kopírák s nuceným humorem. Dolph se tu snaží, ale moc mu to nejde. Je to vcelku takové spíš retardované a místy i trapné. Jak se film dere ke konci, tak se aspon těch pár trochu úsměvných scén objeví. Na začátku trocha menší akce kdy Dolph eliminuje pár protivníků (s nadhledem řečeno – až tak dobré to není). No a zneškodnění dvou otravů u auta – to bylo už slušné. No, to je asi tak vše. Není to tedy nic, co by mě nějak pohoršilo, ale zázrak to taky není. Prostě zbytečný film. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebe pro Lundgrena, Peklo pro Schwarzeneggera (a diváky), Ráj pro pedofily. Dolphe, praskej Arnoldovi pro pivo! Je po operaci hercny, nesmí se rozčilovat, raději mu tenhle výtvor pusť, až bude fit, neb by se mu mohlo drasticky přitížit. Tvůrci evidentně zaspali dobu, návrat do devadesátek minulého století nic světoborného nepřináší ani na poli céčkové komedie, která těží ze zastaralé filmové řeči, a nekomediální Lundgren jen podporuje marnost scénáře i režie. Kupodivu to o integritě s dětmi už moc není, pár scének s nimi je jen vzdálenou reminiscencí na Šwarcikův odkaz. Sám jsem tápal, co má být smyslem tohoto filmu, který známou značku rafinovaně zneužívá. S Lundgrenem v jiných filmech nemám potíž, jenže komik tělem a duší to pro mě nikdy nebude. Tudíž se hledala náhrada, jak film rozpohybovat. Tak se mu mezi školní zdi šoupla moc šukatelná učitelka Darla Taylor, s níž posléze randí, a mimoděk hledá ztracenou flashku s citlivými daty, kterou někde v prostorách školy ukryl před smrtí zdejší učitel, za něhož Dolph andrkaverovaně supluje, druhým životem hacker. Ano, chápu, ta blbost učitel ve školce/elitní hacker v jedné osobě může jedině pocházet z hlavinky génia, který naškrábal píčoviny. Dejme tomu, že Steinberg umí psát vkusně idiotsky své béčkové scénáře, jen jsem doposud nikdy u něj nečelil hrozbě, že dění filmu (neomylně!) odhadnu po úvodní minutě. A to se budu muset prokousat naprosto nevtipnými pasážemi, kde se čas od času debilně zjevuje kápo albánského gangu, který má též eminentní zájem na nalezení flashky. Osvěžující pasáže se najdou, je jich pár, ale jo, jsou zde. No, a pak ta ostudně natočená akce. Je jí jen zlomeček, ovšem režisér Don Michael Paul dal vyniknout dojmu jako by se s akcí moc nekámošil, pravda, málem to nejlepší, co doposud odvedl, ze sebe vydal v seriálovém Odpaňourovi s ukrutně sexy Lorenzo Mamlasem. Ale druhý vrchol jeho tvorby přišel v akčňárně Na pokraji smrti, kde se solidně střílelo ostošest, tudíž je záhadou, kam se poděly jeho akční schopnosti. Bez dlouhých vytáček se jedná o pokračování, do něhož se nenasypalo nic vtipného, rozpočtově drahého a největším nápadem je Dolph pojídající čokoládové tyčinky. 4/10 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Příjemně jsem se bavil a ani vteřinu jsem se nenudil, tak proč to posílat do sraček? Jasně je to sračka s hroznou kamerou, ale bavilo mě to a Dolph vs. děti mi udělal usměv na tváři a to cením. ()

VášaVF 

všechny recenze uživatele

Zbytečná komedie bez špetky humoru. Ani nevím, proč jsem na to koukal a co jsem od toho očekával. Ještě zlatý první díl s Arnoldem. Dolph to nezvládl vůbec, ale ani sebelepší herec špatný scénář nezachrání. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak uz aj Lundgren podlahol a natocil komediu svalovec vs. deti. Nejakou zhodou okolnosti to produkoval Universal, ktory z toho urobil videobeckove akoze pokracovanie Arnieho kinohitu. Na jednotku to nijak nenadväzuje. Skôr je to len film podobneho stylu a na znamy nazov chcu nalakat, co najviac divakov. Lundgren uz sam o sebe nie je dostatocne lakadlo. Vdaka Universalu to ale aspon po technickej stranke vyzera kompetentne a nedockame sa ziadnych tragikomickych trikov. Dockame sa aj nejakej ten celkom kontaktne vyzerajucej bitky a jednej slusnej prestrelky. Ale v prvom rade to mala byt komedia a v tomto smere film zlyhava. Interakcia medzi detmi a Lundgrenom je nudna. To ze je ucitelom deti muz a naviac svalovec tam ani nie je nijak vyuzite. Niektore vtipy su dokonca trapne. Lundgren chce zastrelit automat potom, co sa mu zasekne tycinka Twix. V tej chvili som si hovoril, ci mu nahodou nepreskocilo. Trapnych vtipov sa jednotka vyvarovala. Na konci mame znova vo velkom detaile tu hnusnu tycinku Twix. Holt asi skryty product placement. Po komedialnej stranke sem tam pobavi aspon zaporak ale najviac a vlastne jediny raz ma rozosmiala scena s tazerom. No a este tu ma Lundgren romanticku liniu, ktora je tiez dost mdla pretoze chemia medzi hercami je nulova. Takze po kazdej stranke to je ovela slabsie ako stale skvela jednotka ale na druhej strane mi to nepripadalo tak neznesitelne debilné ako Dieselov Cumlikator. Tymto filmom Lundgren dokazal, ze je v bitkach stale pouzitelny, ale na rozdiel od Arnieho nema vôbec komedialny talent. 3/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Tak snad nejzbytečnější pokračování, co jsem za poslední dobu viděl. Není to příšernost, ale chybí humor, akce a jakýkoli nápad. Světlých momentů je pramálo......3/10 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Mě film bavil a nenudil. Čekal jsem tedy pořádnej průšvih, ale film mě mile překvapil. Stejně jako první film, i tento je na oddech a i bez akce se na to dobře kouká. Dolph je v poho a učitelka s kterou se dá dohromady je sympatičtější jež v prvním filmu. Nějaké vtípky jsou zde také. Mě se to líbilo a dávám 75% :) ()

Související novinky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

Dolph Lundgren jako Policajt ze školky

03.01.2016

Máme na krku nový rok, a tak je nejvyšší čas si připomenout jeden z nejdivnějších letošních sequelů. Ano, jak už jste odtušili z titulku, jedná se o Policajta ze školky 2, ve kterém se bohužel… (více)

Reklama

Reklama