Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (156)

666Carnage 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je věc u který jsem rád, že se toho ujal někdo kdo ví a má aspoň trochu šajna co to je Star Wars a co představují. Ano slabší díly tu byli a to snad dva jinak to bylo super a dva díly byli úplně v TOPu a to přesně díl 3.a 8. Líbilo se mi jak to bylo pojato a a ten westernový feeling tomu dodal na chuti. Je to spousta otázek na které chci odpověď a rád si ten rok počkám ale rozhodně vím, že tuhle sérii jsem neviděl naposled. Mám rád bounty huntery a jsem rád, že ten seriál jejich svět rozšiřuje. 80% ()

Ripley

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.série:Vzhledem k velmi pozitivním reakcím jsem čekal víc,ale celkem spokojenost.Hlavní postava-Mandalorian je fajn.Fandíme mu a vůbec nevadí,že nikdy nevidíme jeho tvář.Zelené překvapení se nekonalo vzhledem k tomu,že ho vidím všude,kde se o seriálu píše.Gina Carano je kost a Apollo Creed mi celou dobu připomínal Landa.Kvalita dílů je kolísavá podobně jak tomu bylo u The Clone Wars.Nechybí hromada klišé.Neslabší zde byla 4.a 6.epizoda.Závěrečná osmá by byla skvělá,kdyby v ní nebylo tolik nelogičností.Co se týče výpravnosti,je to chudší nežli celovečeráky,ale na seriál je to velmi dobré.Takže celkově 7/10. ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Ohromující seriál ze světa Star Wars. Kam se hrabou poslední filmy Star Wars v kinech, tento seriál z Disney+ filmy totálně převálcoval svojí vizí,kvalitou, tvůrčí dokonalostí a nápadem...Jen tak dál! ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Lepší než Boba Fett, ale asi taky na takový věci nemám čas až do konce. Zůstávám zatím jen u Kenobiho, to je slušný seriál a je na něm vidět, že to měl být původně film. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Zo zaciatku ako to zacali vysielat som to uplne ignoroval, no cim dalej tym viac som v myslienkach k tomu vracal, ze si to budem musiet pozriet. Som predsa fanusik SW a celkom ma lakalo mat svet SW castejsie v obyvacke. Ked vidim tie svetielka v Mandovej lodi, hned mam usmev na perach. Prve casti ma celkom chytili, bol som spokojny, aj ked pred samotnym serialom som nemal velke oci, nevedel som co cakat. V strede serie boli dve casti, ktore boli slabsie, no potom sa vsetko vratilo do starych dobrych kolaji a tie tri posledne casti boli super. Mando je fakt borec, na ktoreho si v galaxi nemoze len tak hocikto dovolovat, no je to aj fasa otec :-). Tazko si k nemu vytvorit nejaky vztah, kedze ma svoj kodex a tym sa riadi, no cez to vsetko vidiet, ze je to spravny chlap. Baby Yoda sa ale tiez nenecha zahanbit. Tie scenky s nim su fakt funny, nebyt tejto priserky, tak 60% lukdi by o serial ani nezakoplo. "Come on baby, do the Magic hand thing." Tesim sa na druhu seriu, snad sa vyvarujeme slabsim castiam. Btw, chcelo by to rozpracovat nieco na com by mohli stavat do buducna, dat tomu nejaku vyssiu myslienku. Prva seria by mohla byt taka zoznamovacia so vztahmi okolo Manda, no uz by to chcelo nejako ukotvit do celeho univerza aby sa z toho nestala jedna velka strata casu. "This is the way." ()

Oliveris

všechny recenze uživatele

Azda najlepší seriálový počin takto roka. Toto je smer, ktorým by sa malo nové Star Wars uberať. Sila a všetko s ňou spojené, je to v úzadí a sledujeme akciu ako zo starej školy. A práve akcia je hybnou silou tohto skvostu. Akčné scény sú rýchle a strhujúce. Nechýba ani humorná vložka. Postavy sú výborne napísané. Či už sa jedná o záporákov, alebo kladné postavy. Každý si nájde svojho obľúbenca. Pár výhrad sa nájde, ale sú tak drobné, že je škoda o nich hovoriť. Teším sa na druhú sériu a dúfam, že bude rovnako skvelá, ako táto. ()

M1k9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow, Moff Gideon je absolutně fantastická (hraná) postava, kterých v seriálu ehm není moc. Dle mého názoru na to minimálně tato první série trpí. Možná jsem sám komu to vadilo. Kouzlo Grogu na mě taky moc neplatilo.   6.5/10 ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Tváří se to, že je to pro děti, baby Yodu má každej druhej parchant v náručí, ale všechno se v tom seriálu řeší násilím a zabíjením. Pro dospělé to taky není. Scénář je moc jednoduchej, kdybych koukal na Alfa, tak mi to bude asi stačit, tady ne. Tak pro koho to je? Pro teenagery? Tak dík, to ale nemuselo stát tolik prachů... ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou to hodně fousové 4 hvězdy, ale i přes všechny negativa a slabší místa je to mnohem lepší a kvalitnější podívaná než Epizody 8 a 9. Doufám, že druhá řada se trochu víc rozjede a nebudeme půlku dílů sledovat pouze plnění "side-questů". Taky si snad Mando už nebude sundávat helmu... ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málem jsem už na univerzum Star Wars po paskvilu nové trilogie od Disney zanevřel. Tvůrci seriálu "The Mandalorian" ukázali, že když se chce všechno jde. Taika Waititi nebo Jon Favreau se zde viditelně podepsali a vedení Disney by mělo hodně rychle těmto borcům (a dalším, kteří na tomto díle pracovali) svěřit hlavní filmy a vyhodit ty idioty, kteří způsobili zkázu epizod VII - IX + pošpinění celé ságy. Že paní Kathleen Kennedy? Osm krátkých, ale záživných dílů tohoto seriálu zobrazuje svět Hvězdných Válek, tak jak si fanoušci přejí a tak, jak má vypadat. Nostalgie a silná atmosféra je tu cítit až za roh, ať už to je kvalitní scénář, herecké výkony i sympatické postavy (které zde poměrně přirostou k srdci), napětí, efekty, odkazy nebo povedená akce. Proč mi zde stormtroopeři přijdou nejpovedenější ever? Jak jsem nakousl hlavní hrdina je sympaťák a Baby Yoda? Kapitola sama o sobě. Inovace s velkým I, tohle se prostě povedlo. Narozdíl od velkých filmů Mandalorian není tak konzervativní, právě naopak - nebojí se přicházet s komplet novými nápady, což zde klape na výbornou. Troufám si říct, že velký fanoušek SW tu moc nedostatků nenajde. Sice rozjezd byl dost pozvolný, něčemu se mohl věnovat větší prostor, zároveň je znát, že je mířeno i hodně na mladé publikum ale to zas tak nevadí. Jako celek vše téměř perfektně zapadlo a znovu je třeba říct, že tentokrát Disney/Lucasfilms atd... vsadili opravdu na správného koně. Těším se na druhou sérii, nové inovace a nápady, i jak bude celý příběh Manda s dítětem pokračovat. V celém Mandalorianovi je prostě cítit srdce, nikoliv dolary. Snad se Obiwanovo seriálu poštěstí a dotáhne to na 5 hvězd! ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série je kvalitativně dost rozháraná. Na ploše osmi půlhodinových epizod je zde až moc "výplňových" dílů, které děj posouvají opravdu málo nebo dokonce vůbec. Potenciál tu ovšem i nadále zůstává, atmosféru Mandalorian má a svým animovaným seriálovým bratříčkům rozhodně nedělá žádnou ostudu a dokonce se povedl víc než samotný závěr Skywalker ságy.. do další série je tak příjemně našlápnuto a spolu s dalšími oznámenými jmény před i za kamerou se na ni těším víc a víc. ()

char_t 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně lepší než nová trilogie. Komornější, westernovější, ale pořád Star Wars. Jen škoda, že se i sem pokouší za každou cenu procpat propojení s "velkými Star Wars" v podobě Síly a "the child". Těšil jsem se na příběh, odehrávající se sice ve SW univerzu, ale někde bokem, s "obyčejnými" postavami. Bez Jediů a postav, majících vliv na osud celé galaxie... A budu muset počkat minimálně na druhou sezónu, než se dozvím, jestli se to podařilo. Ale rozhodně bych se nezlobil, kdyby to zafungovalo naopak - a příští velký SW film byl trochu víc ve stylu Mandaloriana. Tak doufejme. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět Star Wars z toho dýchá víc, než z nových zmršených filmů o tom žádná, ale problém je v něčem jiném. Mě tam setsakramentsky chybí nějaká stěžejní dějová osa! Až poslední dva díly snad mohly něco naznačit, ale zatím je to sakra málo! "I HAD SPOKEN!" ()

Swannie 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že som sa do Mandaloriana pustila nejaké dva roky po vydaní, som už vedela, že je to kvalitatívne veľmi dobrý seriál. Ale nečakala som, že bude až taký dobrý. Prvé tri epizódy mi zobrali dych svojou nádhernou kamerou, nápaditým strihom a výborným scenárom. Postaviť seriál na postave, ktorá toho veľa nenahovorí a ešte jej ani nikdy nevidíme tvár, chce odvahu a sakramentsky dobrú prácu, ale Jon Favreau to, spoločne s niekoľkými režisérmi, výborným kameramanom a skvelým hudobným skladateľom, zvládol. Jediným tŕňom v oku je štvrtá epizóda, ktorá svojou kvalitou klesla o dve úrovne nižšie. Bryce Dallas Howard z toho šmahom ruky spravila americkú klišé gýčovinu, našťastie sa na to celé fiasko hneď v ďalšej epizóde zabudlo a seriál dobehol úroveň nastavenú prvými troma epizódami. Mimo jednej nepodarenej epizódy vlastne ani nemám čo vytknúť. Je to výborná vesmírna cowboyka o "rytierovi", ktorý babysittuje baby Yodu a je až škoda, že je to len pre Star Wars fanúšikov, lebo by to samo o sebe isto zaujalo aj širšie publikum. Jon Favreau by mal spraviť seriál aj pre Marvel, keďže z ich seriálov sa na Mandaloriana kvalitou nechytá ani jeden. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, nájdu sa aj takí, ktorým nebude stačiť ani toto. Každý kto čakal temný, krvavý či hororový vesmírny western, je vážne idiot - veď to robí Disney a púšťa to na svojej novej platforme pre všetky skupiny. Nebudem sa už nejak vraciať k nedostatkom alebo podobným veciam. Ide o good feeling feeling a to je podstatné. ()

Reklama

Reklama