Reklama

Reklama

Jumanji: Vítejte v džungli!

  • USA Jumanji: Welcome to the Jungle (více)
Trailer 1

Když čtveřice školáků objeví starou videoherní konzoli se hrou, o které nikdy předtím neslyšeli - zvanou Jumanji - ocitají se všichni vzápětí v džungli, v níž se hra odehrává, a zcela doslova se stávají postavami, které si pro hru zvolili: z počítačového hráče Spencera se stává odvážný dobrodruh (Dwayne Johnson), náruživý sportovec Fridge přijde (dle svých slov) "o horního půl metru těla" a stane se z něj drobný génius (Kevin Hart), ze všemi oblíbené Bethany se stává profesor ve středním věku (Jack Black) a zamlklá samotářka Martha je proměněna v drsnou bojovnici (Karen Gillan). Společně zjišťují, že Jumanji není hra, kterou si můžete jen tak zahrát - musíte ji přežít. Aby hru pokořili a mohli se vrátit do skutečného světa, musejí se vydat na nejnebezpečnější dobrodružství svého života, objevit, co před 20 lety opustil Alan Parrish a také se naučit sami sebe vnímat zcela odlišně - jinak ve hře uvíznou navěky... (Falcon)

(více)

Recenze (936)

necisty 

všechny recenze uživatele

Ale no tak jo. Hart, Black a Johnson to celé utáhli. Bez nich a bez dvou krásných slečen by to byl podle mě celkem propadák. Zajímavá moderní zápletka, ale plochý scénář a očekávaný vývoj událostí. Oni to proste jen uhláškovali. 3D dost zbytečné, až na jediný moment s krokodýlem. Možná to mohli pojat trochu děsivější a ne striktně i pro malé děti, ze začátku tam ta myšlenka jistě kolovala. A souhlasím s Enšpíglem, Black nedostal zas tolik prostoru, aby svým vtipem nahradil dvě rajdy :D ... GA Cinema 3D ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Skvělý remake, který je přesně v duchu dnešní doby. Dost jsem se bavil a jsem hodně překvapen tím, že to dopadlo ve finále tak dobře, ačkoliv to zavánělo jen klasickým fiaskem. Zoology bitch! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

První Jumanji mě nijak zvlášť nezaujal, takže jsem ani přes vcelku solidní ohlasy, nejevil o pokračování zájem. Přesto jsem to zkusil a jsem příjemně překvapený. Čiročirá popkornovka, která má podobnou dynamiku jako Indiana Jones, se kterou sdílí i nekomplikovaný scénář a velkou míru nadhledu. Za to že to funguje, vděčí Jumanji skvělému nápadu vrazit mlaďochy do schránek dospělých hrdinů, potažmo mladou holku do starého chlapa a výkonu všech jejich představitelů. Natáčení si museli zcela jistě užívat, protože vtipných momentů, které těží z toho, že se ocitne mladá kočka v těle Jack Blacka, nebo puberťák v těle Dwayne Johnsona, je ve filmu opravdu dost. I díky tomu nemám potřebu se pozastavovat nad CGI, nebo slabým záporákem. Místo toho se ještě teď pousměju nad čurací scénou, nebo výuce flirtovaní...u všeho byl Jack Black, kterému to opravdu sedlo. Ale ostatní mu sekundovali víc než zdatně, takže k hercům nic, než chvála. Kasdan nabízí lehkou zábavu pro celou rodinu, která mohla mít o 20 min. méně, ale i tak se dá říct, že jde o povedenou dobrodružnou komedii. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý nápad preniesť sa do videohry a mať svojho avatara. Len to nebolo dotiahnuté do absolútnej výnimočnosti. Pôvodný film je o veľký kus lepší. Akčné scény má tak nebavili skôr podpichovanie hlavných postáv. Jack Black je najlepší hrá namyslenú barbie úžasné. Jeho hláška kde mám mobil má pobavila. 7/10 ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak sem věděl, že je jednička, ale nějak mě minula, jen sem viděl asi prostředek cca. 20. minut a celkem mě to zaujalo i když jsem samozřejmě nechápal souvislosti, tak sem si to uložil do paměti, že to někdy skouknu. A čas letěl a nejednou je tady dvojka. Nu a ta je dobrodružná, občas i pobaví zkrátka celkem příjemně zabitý čas, ale hlavně mě to natěšilo na jedničku i když na jedný nejmenovaný databázi filmový, mají stejný skoré, ale to se bude ještě měnit, nebo nějaký znamení….Jít dál a začít hrát…Tu hru s názvem život. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslel, že jde o remake Jumanji a nečekal jsem pokračování, ale potěšilo mě to. A stálo za to se podívat a to nejen kvůli oblečku ve kterém se tam prohání Karen Gillan. Bavil jsem se a i když to nebylo lepší, jak původní Jumanji, tak se na to dobře koukalo a fajnově to utíkalo. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, ale tenhle film opravdu ctí předlohu. Ano, je vtipný, a to docela dost, ale ten "feeling" z původního Jumanji zůstává. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Na prvním díle jsem vyrůstal a druhý díl jsem tedy vyhlížel s napětím a zároveň mírnou skepsí, která se částečně potvrdila. Chybí Robin Williams, hloubka a vážnost prvního dílu. Jumanji se zkrátka stalo blockbusterem se vším všudy. Přesto jsem se v kině skvěle bavil, možná také proto, že se film vydává vlastní cestou, nesnaží se zbytečně vykrádat původní film a díkybohu respektuje původní příběhovou linku. S přivřeným okem plný počet. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Super! Lepší než první díl.. Chytlavé od začátku až do konce.. Dwayne moc nezaujal, ale překvpail Nick Jonas. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Kultovní deskovka se nám přetransformovala do podoby videohry a ač by se mohlo zdát, že jde o další zbytečný počin na toto téma, tak opak je pravdou. Jumanji: Vítejte v Džungli je opravdu skvělým odpočinkovým filmem, který odsýpá a pokud přehlédnete zjevné nedostatky a slabšího záporáka, tak se budete královsky bavit. Zvláště hráči her ocení strukturu filmu na způsob videohry, včetně in game scén nebo přednastavených odpovědí postav. Výborně funguje chemie hlavních herních ''avatarů'' v čele s Dwaynem Johnsonem a Jackem Blackem. Nejde o nic objevného a místy nalezneme hluché místo, ale já se královsky bavil. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Modelový příklad, jak dobře obsazení herci užívající si své role dokáží vytvořit nikým neočekávaný hit. Snad díky tomuto filmu někdo v Hollywoodu pochopí, že i přes všechno to drahé CGI jsou ve filmu nejdůležitější postavy a interakce mezi nimi. To povinné akční finále je tady nejslabší část filmu. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Nulová očekávání, jedno dlouhé odpoledne, překvapivě inteligentní vyprávění, občas i povedený vtip, chvíli natahovaná kaše, celkově pohodový dojem, který značce ostudu neudělal. Vlastně na to vzpomínám s plusovým znaménkem a nebránil bych nikomu u toho zrelaxovat taky, když občas přimhouří obě oči. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy a víc ani o píď. Zatímco jedničku si užila celá rodina, tohle je zaměřeno spíše pro mladé publikum, na které apelujou humorem sobě vlastním. Pár světlých chvilek to mělo, zvlášť při scénách s čuráním a nabalování stráží, ale jinak to bylo dost nucené. Casting mě zklamal, černoch se snaží typicky hláškovat, myslel jsem, že ze známých tváří se vytěží více. No a co se týče fyzikálních zákonů, jako jízda na motorce ve sklonu 80 stupňů raději nevnímat a jít na to čistě s úmyslem se zasmát a vypnout. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie! Nehanbím sa povedať, že aspoň tak dobré, ako pôvodné Jumanji (poteší r.i.p. Alan Parrish). Škoda, po hodine (bazár a "meet Alex") sranda značne upadla, ale aj tak - doporučujem. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Skvela komedie! bavil sem se fakt hodne..zacatek rozjezd uvedeni do pribehu..pak uz nastoupi 4ka a vali se to jako prase.. :D dwayne hraje svoji klasiku, je skvelej..pak ta holka, kterou nikdo nezna je taky fajnova, ale jack black si to uziva jako svine a kevin ma nejhorsi postavu z cely hry a furt si na to stezuje, az sem se nestihal smat.. :D bozi scena s buchtama..narazky na hry apod..ja sem fakt brecel.. :D kam se hrabe to stary jumanji..! ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Toto bolo aké dobré! :-) Dwayne potvrdil prečo je najlepšie plateným hercom na svete, s Hartom im to šlape a Black po dlhšej dobe opäť v sedle. Aj keď je to primárne cielené na detského diváka, akcia a efekty celkovo dokážu strhnúť aj nás důchodcov. Niekto správne pochopil, že keď už máš svojich harantov zobrať do kina, nech sa bavíš aj ty (...aby si prišiel zas...). Veľmi príjemný film, ktorý sa viac než dôstojne vyrovnal tej prvotnej a veľmi populárnej skepse "prečo remake ospevovanej klasiky? To už v tom hollywoode fakt dochádzajú nápady?" Som zvedavý koľko dobrých filmov ešte bude musieť filmový sedlák vidieť, aby pochopil, že to vôbec nie je len o tom zviesť sa na vlne. Skôr by som povedal, že práve naopak. A tejto iniciatíve silno fandím. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Bavil som na tom dnes v kine rovnako dobre ako na predchodcovi pred 20 rokmi. Akurát ten wow efekt už nie je, čo býval... - v tomto prípade však vinou nevýraznej réžie, pretože scenár a herci sú jednoducho skvostní. ()

Související novinky

Dwayne Johnson chystá herní návrat

Dwayne Johnson chystá herní návrat

02.02.2022

Ačkoliv na filmovou adaptaci akční hry Doom z roku 2005 s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli jen málokdo vzpomíná s láskou, Johnson samotný se herních filmů ale tak úplně nezřekl. Vedle Dooma má na… (více)

Dvojka Jumanji nabírá posily

Dvojka Jumanji nabírá posily

06.01.2019

Dvojka k hitu Jumanji: Vítejte v džungli! s Dwaynem Johnsonem (Rychle a zběsile 5) a Kevinem Hartem (Night School) se pomalu ale jistě řítí a tento týdne jsme se dozvěděli o dvou nových hereckých… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

Dwayne Johnson jako lidový hrdina

11.10.2018

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson (Rampage Ničitelé, Pobřežní hlídka) si zopakuje spolupráci s režisérem Jumanji: Vítejte v džungli! Jakem Kasdanem (Zkažená úča), aby společně natočili příběh… (více)

Reklama

Reklama