Reklama

Reklama

Záhadná bouře

  • Španělsko Durante la tormenta (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V den pádu Berlínské zdi se nad Španělskem točí zvláštní bouře a malý chlapec slyší v domě přes ulici hluk souboje a jde se do obydlí sousedů podívat. Tam spatří muže s krvavým nožem stojícím nad mrtvou manželkou. Chlapec v panice prchá a venku na ulici ho přejede auto. Po mnoha letech přichází identická bouře a Vera Roy (Adriana Ugarte) najde ve svém domě starou kameru a televizor. Když si chce se svým manželem pustit staré nahrávky, ještě netuší, že působení nevyzpytatelného přírodního jevu jí několikrát změní život takovým způsobem, jaký si do té chvíle nedokázala ani představit. (C0r0ner)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (155)

hanagi 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo má ve zvyku divoce překombinovat děj a zahltit tím množstvím zvratů diváka, aby se v té smršti informací ztratil. Ne vždy se mu to zcela daří, určitá předvídavost i nelogičnosti pozornému divákovi stejně neuniknou. Tentokrát ale budu smířlivější, protože zvolil téma, které mě baví a protože se mnou tak okatě nemanipuloval a nedělal ze mě blbku, tak jako v Contratiempo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Když se mě někdo zeptá, jakému subžánru nejvíc křivdím a předem ho odsuzuju, řeknu španělské cestování v čase. Et voilá máme tady další překombinovaný, komplikovaný kousek, který mě zase úplně nepotěšil a spíš mě rozčílil. Já neříkám, že to není filmařsky dobré nebo zajímavé, ale zkrátka mám s těmito snímky osobní problém, už jen kvůli tomu, že španělské filmy jsou nadmíru ukecané, příliš snaživé a za každou cenu chtějí vymyslet co nejoriginálnější pointu. Pokud tedy nemáte s tímto tlačením na pilu problém, je pro vás tento komentář nejspíš bezcenný. ()

Reklama

griph 

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Bouře? Cestování časem? Takže, když to shrnu, děj je zajimavý, dokáže bavit, ale dvě hoďky už jsou přemrštěný! At líst poslední zhruba půl hodinka.. už "neměla", co nabídnout, ale zkrátka už to bylo tajrink. Škoda, že Ángel nedostal mor prostoru s úpravou těla, nějakej pěknej zum na ukrýtí těla a řezání mrtvolky by bodnulo. Malej kluk zpíval celkem gut, takže si smrt asi nezasloužil, takže, díky Vero. :) ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Španělé sem-tam vyprodukují opravdu kvalitní filmové kousky. Zejména v žánru thriller nebo horor. Toto je jeden z těch velmi zdařilých filmů. Mysteriózní (krimi) thriller, který lehce připomene film "Frekvence", ale rychle se ubírá svou vlastní mnohem komplikovanější zápletkou. Závěrečné dramatické rozuzlení bylo skoro až překombinované. Celkově však velmi povedená napínavá podívaná na pozdní večer! 85% (viděl jsem: 1x dvd tit) ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem, nádhera! Ano, kdyby někdo byl takový hnidopich a začal se v tom šťourat, možná že by našel něco nelogického v těch změnách a pozměňování minulosti. Ale proč by to proboha dělal, když ten film je tak dobrý? Napětí, skrytá tajemství a krásné zvraty v ději a já bych měl zkoumat, jestli tam něco nesedí? Kdepak a kdyby to nebylo od začátku (respektive od té první změny) jasné, jak to skončí, dal bych pět hvězd. Přál bych si remake s trochou temnoty a méně romantiky. Spokojenost však nejméně 80ti procentní. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama