Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...známe to všichni. A nemusíme k tomu být zrovna knězi, za kámoše mít rabína a společně pálit za blondýnou. Další ožehavé kličkování mezi vírou a láskou, tentokráte však s humorem úderným tak, že bych snad nakonec i já do nějaké sekty vstoupil. Hlavně bych ale rád vstoupil do Jenny Elfman. No, každopádně, ještě bych rád Slovákům doporučil o něco delší překlad názvu. Stačí dvě nebo tři větičky, pak už ani nebude nutné se na film koukat... ()

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Edwarda Nortona. Příjemná, inteligentní, zábavná komedie. Norton a Stiller v hlavních rolích předvádějí už tradičně dobré výkony, Jenna Elfman v roli blondýny však nic moc. Potěší i cameo Miloše Formana, coby z Československa prchnuvšího kněze. Škoda, ke konci už se ale příběh zbytečně natahuje. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co se týče žánru romantická komedie,jde jistě o nadprůměrný filmeček.Samotný nápad vnést do tohoto příběhu náboženství,dělá z filmu nejen prostoduchou romanci,ale i krapet film k zamyšlení.Edward Norten odvedl jako režiser dost dobrou práci,a na poli hereckém/komedialním nezůstává o moc pozadu za komikem klasickým Benem Stillerem.Pro mě bylo celkově překvapení tento druh filmu spojovat s vždy fantastickým Nortnem,ale on ukázal,že zvládne opravdu vše(a nelze jinak,než souhlasit s tvrením,že on je skutečně filmový chameleon!).A camea filmových legend Miloše Formana a Elli Wallacha jsou už jen třešničkou na dortu této zajímavé podívané. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Solidna romanticka komedia s netradicnym trojuholnikom v ktorej ale viac citim chirurgicku vykalkulovanost a trefne narazky do krestanskeho/zidovskeho prostredia namiesto skutocne fungujucej romantiky, ktora prilis emocie nevyvola. Norton to ako reziser natocil viac rozumom ako srdcom. Celkovo mi ustredny trojuholnik prilis nesadol a mimo komickych scen mi bolo viacmenej jedno z ktorym z nich ona skonci. Prijemnym bonbonikom je obsadenie hereckych veteranov do vedlajsich uloh v ktorych dokazuju, ze stale maju, co ponuknut. Takze vysledok nie je zly, ale moja srdcovka tento film nie je. 7/10. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si pustil tento snímek a musím poupravit své hodnocení. Nejen, že jde o docela originální snímeček, ale dokonce mě i přes jeho délku nenudil. Nebýt toho typicky ujetého amerického konce, který tady figuruje vlastně jako zrdcadlo začátku (protože začátek je zde suprový), tak vlastně není co tomuto filmu vytknout. Takže ze 3 hezkých hvězdiček měním své hodnocení na 4 obyčejné hvězdičky. Těžko říct, co zní lépe :-)))), ale teď už to vidím spíš na 4 než na 3. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama