Reklama

Reklama

Powerpuff Girls

(seriál)
  • Česko Raketové holky (více)
USA / Hongkong, (1998–2005), 29 h (Minutáž: 19–26 min)

Tvůrci:

Craig McCracken
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(78)

V městečku Townswille bydlí tři dívky naprosto rozdílných povah. Každá z nich je obdařena nějakou zvláštní vlastností. Vzájemně se tak velmi dobře doplňují a v boji s nepřítelem vytvářejí silný tým... (TV Prima)

Recenze (44)

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasický seriál, který ale pro svou infantilní kresbu čelí mnohé kritice. Tři malé holčičky, obdařené superschopnostmi, musí bránit své město před snůškou superpadouchů. Ať už je to skvěle nadabovaný zelený superinteligentní opičák Mojo Jojo, nebo třeba Him, ztělesnění zla, které má zdá se potíže si rozmyslet, zda je mužem či ženou. Úroveň humoru vysoká, ale jak už jsem psal, animace se pohybuje kolem průměru. Na druhou stranu má svůj styl a to je taky plus. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně úchylný animák "nové generace". Není zrovna moc pro děti (nebo možná se změnily měřítka), lítá tu krev, zuby, přibývají monokly a otevřené zlomeniny. Triviální styl kresby a animace to všechno jenom podtrhuje. Opičák Mojo Jojo je moje oblíbená postava a taky Fuzzy Lumpkins, háklivý na svůj majetek (GET YOUR HANDS OFF MY PROPERTY!!!!), z tria mám jednoznačně nejradši naivní Bubbles (to je ta v modrém). Narozdíl od Dexter's laboratory od stejného autora mám Powerpuff girls rád. A ještě něco: tohle se musí vidět v ORIGINÁLNÍM anglickém znění. Je to naprosto nezbytná podmínka, ten seriál na tom stojí. ()

Reklama

elliniass 

všechny recenze uživatele

"...so once again, the day will be save for real, thanks to the Powerpuff Girls... " Nikdy jsem tenhle seriál vlastně neviděla v češtině, což je možná i dobře, protože si umím představit český dabing. Dle mého trochu "surově" nakreslené, občasně moc násilné a uřvané. Přesto jsem ty holky měla hrozně ráda a možná ještě víc záporňáka Mojo-Jojo (...opička s přehnaně velkým mozkem a s ještě přehnanějšími výbuchy vzteku? Geniální...). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutně špičkový anime seriál, jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Překonává u mne i takové kulty, jako je např. japonský Berserk apod. Desítky dílů plných neuvěřitelně vtipných, absurdních nápadů, neustálá akce, dinamika, rychlost a spád střídá pohodové chvilky jako by z běžného života. Holčičky se potýkají jak s šílenými monstry těch nejroztodivnějších druhů, tak s běžnými životními problémy, které zná jistě každý z nás. Celé město Townswill si žije vlastním životem se všemi svými klasickými postavami, jak hodnými, tak zlými ... a pokud divák sleduje jeden díl za druhým, úplně pochopí ten úžasný vtip, nápady, svět a také jednoduchou kresbu, která je čistě účelová a nechápu, jak si někdo může myslet, že je amatérská. Právě takhle to bylo naschvál myšleno a tvořeno pro celý dojem ze seriálou. Absolutní bomba, u které jsem často smíchy dostával záchvaty a padal pod gauč. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Roztomilé... na to jak dětsky a infantilně to na povrchu vypadá, řekl bych, že pro úplně nejmenší to zase není. Je to taky z velké části parodie na nejrůznější (super)hrdinské snímky - zde je docela zajímavé srovnání s The Incredibles... Celkově patřili tyhle tři holčiny k tomu nejlepšímu co mi Cartoon Network dal. 70% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama