Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

Cecilka 

všechny recenze uživatele

Kouzelný kreslený seriál, který si hláškami nezadá se simpsnama, natolik promyšlený, že je nezávadný pro děti a přitom velmi obohacující i pro dospělé... Zkrátka skvělé odlehčení po náročném dni, seriál plný rad do života a vtipných situací.. Morous Tadeáš, ztělesněná inteligence v podobě Patrika a nezapomenutelný Sponge v doprovodu skryté hlavní postavy Garryho... Prostě parádička PS:Konečně ho dávají i u nás :)))) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových 70%. Nikdy jsem se na to nedíval, až nyní občas se synem přítelkyně. Některé díly lepší, i dospělí se zasmějí, některé díly takové spíše trapnější. Ale když se člověk dívá na celý díl, rozhodně je to lepší, než vidět útržky, protože to je děs. Ne, že bych to musel vidět, ale když už se na to dívám, dá se to přežít a když člověk chytne lepší díl, i se pobaví a zasměje. Howgh! ()

Reklama

gojackill 

všechny recenze uživatele

rititiki vadí důraz na kšeftování, ale pro mě je hláška krabáka: "prašulky" s tím dětským nadšením to, co mě skvělým způsobem rozesmálo. Naivně se tvářící seriál, který hýří optimismem a se dotýká i hlubokých věcí v tom mezilidským styku. Chci se na to dívat :-) Spongebob - čistá duše stejně jako Patrik. Asi jsou i tací, ale nevím, jestli vždy a za každých okolností jako Spongebob. Seriál tak na čtyři, ale film, to je prostě mrda. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Už jsem o tomto seriálu a filmu něco slyšel. Ale říkal jsem si, že jde o nějakou další americkou blbovinu. Já hlupák!!! Vše změnilo jedno ráno, kdy jsem vstal dřív a náhodou v televizi běžel Spongebob. Něco takového jsem ještě neviděl. Naprostá zvrácenost, všechny roztomilé seriály pro mrňata obrácené naruby, geniální hlášky, hudba, scénář! Okamžitě jsem se zamiloval. Můžu vidět kdykoliv a nikdy se neomrzí. Doporučuju všem, kteří dosud neměli tu čest. Zátiší Bikin a jeho obyvatelé v čele se Spongebobem na Vás čekají! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Radši bych se koukal na všechny filmy Pokémonů dokolečka, než si víc jak jednou pustit díl téhle vymaštěné houby, která opět strhla bandu retardovaných jedinců s rozhledem kovalčáka.Na druhou stránku se to moc nesnaží vypatlat děti víc než je únosná hranice proto, abyste tvůrce žalovali.Jeden bod plus a druhej za dobrej dabng a Sépijáka.Že bych to ale vyhledával, nebo si to sám pustil...eh tak to nikdy.35%. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebobova oblíbená barva je béžová a jeho oblíbená příchuť zmrzliny je vanilková. (Karlsberger)
  • Tom Kenny stvořil Spongebobův hlas ve chvíli, kdy slyšel křičet naštvaného trpaslíka. (cvaky32)
  • Na jedné epizodě vždy pracuje přibližně 50 lidí. (Pierre)

Reklama

Reklama