Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Madhuri k tomuto seriálu (1)

SpongeBob v kalhotách (1999) 

Každý by měl čas od času odjet na vlně infantilního humoru do Zátiší Bikin,pryč od zsmušilého, nepřejícího a negativního světa tam venku. No, a přesně s tím vám skvěle pomůže Spongebob! Objevila jsem ho ještě jako dítě, na německém kanále, když jsme byli na dovolené, bylo hnusně, a nic jiného nešlo- a řeknu vám, i když jsem tomu vůbec nerozuměla hrozně mě to bavilo, a kupodivu to bavilo i otce. Když jsme se vrátili domů chtěli jsme to najít i v CZ verzi, bohužel v té době nic takového u nás nebylo. Ale asi za rok nebo dva jsem se jako každé správné dítě mého věku koukla o víkendu od 5:00 ráno v TV na pohádky, když najednou co nezačíná, český Spongebob! Letím do ložnice a budím otce v 6:00 s nadšeným povykováním že "Houba je v TV česky! Houba je česky!!!!!", nuže jsme se šli dívat. A od té doby dalo by se říct když ho chytnu koukám, už ale ne v 6 ráno, asi stárnu, ach jo. Tolik můj příběh jak ke Spongebobovi jsem přišla... Jo ten seriál je boží a nejlepší je Sepiák! ()

Reklama

Reklama