Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2023), 112 h 46 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(13) / Epizody(291)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele A.L.E.S. k tomuto seriálu (1)

SpongeBob v kalhotách (1999) 

Náhodou jsem tento seriál zachytil v televizi a šokovalo mě, že jsem ho objevil tak pozdě. Nicméně je to další důkaz toho, že český dabing nepatří do kopru a na ujetý smích Jana Maxiána jakožto dabéra Spongeboba se těším jako malý kluk každý den. K originálu jsem se nedostal, ale nevadí, zajímá mě spíš česká verze, hlasy režisér vybral geniálně. Jelikož jsem mimo televizi dost často, budu si ho muset opatřit nějak jinak. S ním člověk zapomene na všední starosti a zlepší mu to náladu. Dost mě ale zaráží, jak zdejší rádobykritici haní dětský seriál, který určený dětskému publiku. Pochybuju, že v jejich věku tomu budou rozumět. Jestli to děti baví, není co řešit. ()

Reklama

Reklama