Reklama

Reklama

Četnické humoresky - Série 3 (2007) (série)


Havrani (S03E06)

(epizoda)

Obsahy(1)

Krádeže nebožtíků nalezených na břehu rybníka zaměstnají nováčka Krčílka tak moc, že chce vše řešit sám a zkomplikuje práci všem kolegům. Nastal Advent a v brněnské četnické pátrací stanici se vše chystá na charitativní mikulášskou besídku. Přípravy této velkolepé akce jsou však už z počátku ohroženy hned dvěma neobvyklými jevy: na břehu blízkého rybníka se začínají objevovat už jednou a úplně jinde pohřbení nebožtíci a majitelé dvou konkurenčních pohřebních ústavů se servou doslova jak opilci na posvícení... A jako by toho všeho nebylo na hlavního hrdinu seriálu Četnické humoresky vrchního strážmistra Arazíma dost, musí navíc ještě řešit i "domácí problém" – milostnou avantýru svého švagra s operetní subretou.
A k tomu všemu se začíná proslýchat, že na výtěžek četnické Mikulášské má políčeno banda podvodníků. Jak tohle všechno dopadne? Samozřejmě dobře, ale cesta k tomuto konci bude opravdu trnitá. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne jeden z nejslabsich dilu serialu o tom, jak si smetanka hraje na charitu. Trapna mikularna a dej s nim spojeny, naprosto katastroficky napsani a i zahrani podvodnici, kteri tam byli beztak jenom proto, aby zlegalizovali zapletku jakozto soucast cetnickych humoresek. Nepodarene kreace Wilhelmove a Donutila, Krcilek jaksi navic, byt Preiss ho skutecne ztvarnil fantasticky. Des des des. Dil zachranila druha dejova linka, samotny pripad s Havrany a jeho zapletka, jakoz i Trojan s Krasko, proto se neda mluvit o katastrofe, ale o podprumeru. Kazde dno vsak ma tu vyhodu, ze se vod nej da odrazit. A dalsi vyvoj serialu az k poslednim dvou epizodam ukazuje, ze se tvurci dokazali odrazit vskutku jaksepatri. Tento dil vsak podprumernych 40 pro. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl nafouknutý jako bublina. Ti tam jsou četníci a jejich případy, drtivou většinu stopáže sledujeme zbytečné a hlavně strašně nezajímavé přípravy na nějakou mikulášskou besídku a pak neúměrně dlouhou a strašně nezajímavou mikulášskou besídku. Do toho špatný vtip Skrčílek, který se ani nemusí opakovat, aby přestal býti vtipem. Seriál prostě směřuje do absurdit a přemrštěnosti. Držet se více při zemi by seriálu jen prospělo. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně povedený díl nejen podivně morbidním stylem podvodů, ale také obsazením. Dulava i Liška jsou skvělí. Druhý příběh točící se kolem slepých a Donutila také není k zahození, Preissova postavička je spíše k politování hodná, ale na druhou stranu vidět hrát Preisse něco jiného než obvykle také není špatné. Po všech stránkách dobrý díl. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je mi 77 let četníci jsou prima, po tomto dílu už se těším na havrany, doufám že nezmrznu :-) deda:-) a paní Horká hraje krávu IA za to může dramaturg a scénáristka Pavlína Moskalyková deda:-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se na zámku Borotín. (M.B)

Reklama

Reklama