Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (609)

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Implementace kapitalistických symbolů do mladých myslí diváků TV. V ČR rozhodně aktuální v 90. letech po revoluci, kdy jsem seriál viděl i já. Vysoké hodnocení svědčí o naprosté neprozřetelnosti, které jsem zpočátku taky propadl. I když se seriál snaží maskovat neustálou honbu za poklady (penězi - kapitálem) rodinnými hodnotami, faktem zůstává, že pro strýčka Skrblíka jsou stejně nejdůležitější. Copak někdy zůstal opravdu chudý? ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

To, že jsem tenhle seriál jako malý miloval a nevynechla jsem jediný díl dokazuje toto: Kačerov jak hurykán k nám už míří. Auta, laser, aeroplán městem víří. Příběhy píše z téhleté říše. Kačer! Hůhu. Teď k nám děti z dálky letí kačer.....Kačeři příjdou když jseš v nouzi. Kačerov se ze sna vzbouzí. Zavolat jen stačí heslo kačer. Hůhu...Jsem magor? Možná...,ale tohle bylo boží ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Môj absolútne najobľúbenejší seriálový animák. Každý jeden diel som videl snáď minimálne dvadsať krát a vždy sa k tomu rád vrátim. Zlate detstvo. Čo kto mu dodať ? Rozprávky na ktorých sme vyrastali a ktoré potešia ešte aj dnes. Či je to Rýchla rota, Gumkáči, Transformery alebo Ninja korytnačky to je jedno, všetko sú to veľmi zábavne a podarene animáky. Len to čaro už pomaličky vyprchá. 100% - 5* ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější disneyovka. Letec Rampa, Hamoun, Ňouma a samozřejmě strýček skrblík, který by si pro korunu nechal vrtat koleno jsou kouzelní. Pamatuju si jak jsem v dětství každou sobotu a neděli pouštěl v 7:30 h TV a koukal na jejich další dobrodružství. Dále musím pochválit skvělé Rafany a samozřejmě taky Magiku von Čáry, která touží po Skrblíkově prvním desetníku. ()

902 10 

všechny recenze uživatele

pamatuju si casy, kde sem jako malej capart vstaval v 7 rano, abych si vychutnal trojkombo animaci-kaceri pribehy-gumidci a z tehle trojice byly duck tales jednoznacne tim nejvetsim lakadlem. skvele propracovane charaktery, napinave story a je treba ocenit i perfektni a naprosto presny dabing a uvodni chytlavy song, jehoz text znam doted. nedavno sem prisel domu rano z kalby a pustil sem bednu, a zrovna jako na potvoru davali kacery na markize. musel sem uznat, ze i po letech to neztratilo nic ze sve kvality. boze, ja tehdy odebiral i ty comixy. na tomhle sem proste vyrostl... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • V původním komiksu Carla Barkse jsou skoro všechny peníze v trezoru strýčka Skrblíka stříbrné a měděné, téměř žádné nejsou zlaté. (HappySmile)
  • V epizóde je zobrazený Držgrošov satelit poháňaný vrtuľami ako helikoptéra. Takýto pohon však môže fungovať len nízko v atmosfére. Už vo výške niekoľko kilometrov je vzduch natoľko riedky, že tu helikoptéry nemôžu lietať. Vo vrchných vrstvách atmosféry alebo dokonca v otvorenom vesmíre by sa takto satelit nemal šancu udržať. (ČSFD)
  • Flintheart Glomgold je v seriálu vyobrazen jako Skot, zatímco v původním komiksu je Afričan. (HappySmile)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama