Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

castor 

všechny recenze uživatele

Známe to (skoro) všichni. Ráno se člověk probudí a ví, že je to tady. Velký den. Přítel od nevěstiny nejlepší kamarádky Nyles je na veselku zvaný také. Jako všechno ostatní v životě, i svatba v pouštním resortu uprostřed Palm Springs bude probíhat snáz, když bude důkladně naplánovaná. Jenže apatický Nyles tenhle velký okamžik prožívá jaksi pořád dokola. Do časové smyčky nechtěně vtáhne i starší sestru nevěsty Sarah. Oba se tak další ráno probudí v téže posteli v tentýž den. A jede se nanovo. On to zná, ona je zatím v šoku. Cynická černá ovce rodiny Sarah a její nový kámoš se tak na jeden den snaží zabavit, jak to jen jde. Pochopí, že druhý den neponesou žádné následky svého jednání. Zábrany tak mohou jít stranou. Moc mě bavilo hořkosladké ladění snímku. Celé se to nese v uvolněném duchu s příjemným soundtrackem, pár hluchých míst sice přijde, ale jemný humor (který několikrát sympaticky zostří hrany) tuhle látku tahá ke čtyřem hvězdám. Je milá, je autentická a má skvělé herce. Osobně mě nejvíc bavila Cristin Milioti (ty její oči), chemie mezi ní a Andy Sambergem je uvěřitelná. Kdyby tvůrci ještě zamakali na oněch mělčích místech (zejména v druhé polovině), ty čtyři hvězdy by byly poctivější. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Časové smyčky jsou většinou zábava, navíc to dobře sedí dohromady i s romantikou a je to i dobře obsazené. Oba hlavní hrdinové mi seděli a pasovali mi k sobě. Příjemně se na to kouká, mám z toho fajnový feel-good pocit a humor je povedený. A i když to nebude nejlepší film, co jste kdy viděli, tak to stojí za podívání. Takových pohodových filmů by se mělo točit víc. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Už si nepamätám kedy som sa naposledy pri komédii takto nasmial. Mám rád komédie, kde sa ozaj na fóroch začnem smiať naplno. To je vždy dobrý signál. A "Palm Springs" si rozhodne našiel dostatočné množstvo vtipných momentiek, ktoré stáli za to. Andy Samberg je vynikajúci ako hlavný hrdina. V momente ako som ho uvidel som pochopil, že ten už si tých opakovaní zažil asi celkom dosť. A fungovalo to veľmi dobre. Užíval si tú rolu, bavil sa a rozhodne som sa bavil s ním. Cristin Milioti je na tom rovnako. Opäť skvelý casting a dala do toho úplne všetko. J.K. Simmons by si možno zaslúžil trošku viac priestoru. Všetky scénky s ním fungujú skvele. Myslím si, že potom ako sa Sarah rozhodne, že nájde spôsob ako tento deň opustiť filmu trošku začne dochádzať dych. Humorných scénok bude málo, viac sa začne apelovať na drámu a romantiku a spraví to film vážnejším. Možno by mi to nevadilo až tak veľmi keby to nebolo spracované zo scénok, ktoré sme už v minulosti videli a dokopy vieme kam nakoniec dospejú. Nie je to hrozné, dokonca si myslím, že tu celkom fungujú, ale aj tak platí, že sú tie scénky pre mňa staré. Našťastie pri konci si film vychytí opäť dva vynikajúce fóry, na ktorých som sa opäť smial z plného hrdla. A to na filme vysoko oceňujem. V momente ako som videl trailer som veril, že toto bude ideálna letná komédia a mal som pravdu. Ak máte radi ľahkké filmy s konceptom časovej slučky, tak toto určite oceníte. Napriek tomu, že by filmu trošku viac humoru neuškodilo, stále si myslím, že je to skvelý oddychový film, ktorý oceníte. Hodnotenie: B+ ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prednosťou je bezpochyby ústredné duo hercov s komediálnym nadaním. Funguje medzi nimi nenútená vzájomná chémia a ich charaktery sú vcelku dobre prepracované. Hoci sa snímka zvlášť zo začiatku tvári ako typická romantická komédia, v ktorej sa do seba dvaja ľudia bezhlavo zamilujú, nie je tomu tak. Je realisticky vykreslený postupný vývoj ich vzťahu. Humor je vydarený, ale samotný by celé filmové dielo neutiahol. Navyše miestami až čierny humor nie je úplne pre každého. Existencia človeka v časovej slučke stráca na význame. Z vizuálneho hľadiska zaujme predovšetkým svojou jednoduchosťou v pozitívnom slova zmysle. Jednotvárnosť stále sa opakujúceho dňa najskôr pôsobí komickým dojmom, ale postupne začne diváka skutočne vytáčať. Kvôli tomu sa niekomu môže zdať aj necelých deväťdesiat minút ako vecnosť. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Ono sa to ponúka, priam natíska, preto to nebudem ignorovat, hoci za cenu toho, že budem prvoplánový: Hedgehog Day to ani zďaleka nie je a ani nebude. Ale, aby som nebol príliš kritický na mieste, kde sa to ani neočakáva ani nežiada – ono to asi ani Hedgehog Day byť nechce. Má to len tú smolu, že romantických komédií s opakujúcou sa jednodňovou časovou slučkou je tak málo, že sa to tomu porovnaniu skrátka nevyhne. Keby niekto chcel natočiť film o tom, ako sa partia pracovníkov ropnej plošiny vydá do vesmíru zničiť meteor rútiaci sa na zem, musí rátať s tým, že sa nevyhne porovnaniu s Armagedonom. A dokonca aj keby to neboli robotníci ropnej plošiny ale, dajme tomu, pracovníci v uránovej bani Jáchymov. Ale porovnania bokom – samotný film má šmrnc, humor, nápad, má podľa mňa dobre vystavané ústredné charaktery, medzi ktorými je chémia a ktoré sú mi sympatické, počas veľmi rozumnej minutáže ani chvíľu nenudí a to, že to nič zásadnejšie nepovie, nevadí, ak to vo mne vzhľadom na patričný žáner a zámer nechá príjemnú emóciu a pocit dobre odvedenej polo-nezávislej letnej filmárčiny. S fajn soundtrackom. Nenásilné a zábavné. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Přestože název filmu zní Palm Springs, tak se zde ve skutečnosti vůbec nenatáčelo. Místo toho byly použity lokace v Palmdale a Santa Claritě. Natáčení trvalo 21 dní. (J.F.B.)
  • Scenárista Andy Siara potvrdil, že postava Nylese byla ve smyčce uzavřená přes 40 let. (TaNya_)
  • Natočenie filmu nebolo isté, ale akonáhle na projekt prikývol Andy Samberg, financovanie sa odrazu nestalo problémom a objavili sa sponzori. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama