Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Druhá série je bohužel výrazně slabší a působí skutečně dojmem nahonem splněné povinnosti. Jinak bych uvažoval o čtyřech hvězdách, protože zápletka mě vážně hodně bavila a Carell a Malkovich jsou vysloveně k sežrání. Místy to sice připomíná české Kosmo, ale humor funguje. Sice jsem se vysloveně neválel, ale je to tak sympaticky, cákle a fajn natočeno a postavy vážně bavily, že je škoda, že další série asi už nehrozí. ()

Reklama

zdenzo 

všechny recenze uživatele

VESMÍRNÁ HLAVA 22, KTERÁ KUPODIVU FUNGUJE Nejprve jsem se bál, trailer i poster vypadaly hrozivě. Carell mi také poslední dekádu nesedí. Ale příjemné překvapení. Jasně, místy úlety, ale výkony Malkovich - Carell jsou super a humor střílí do vlastních US řad politické korektnosti a stereotypizace přesně a i nadčasově (I am happy to be black on the moon...) Nenechte se odradit prvoplánovanými hodnoceními těch co nedokoukali. 3,7* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Space Force splnilo očekávání a nabídlo mi přesně to co jsem čekal.Slušnou dávku funkčního humoru,nějakou tu satiru,trochu vážnějších momentů a jako bonus velmi dobře fungující dvojici Carrel x Malkovich.V mnoha ohledech mi SF připomnělo konkurenčí Avenue 5,které nabídlo podobný mix humoru a "dramatu" a bavil sem se u něj podobně dobře.Je sice pravda,že mi chybí ještě dva díly,ale něvěřím že budou natolik průserové,aby mě donutily jít v hodnocení níž...70% ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Parodie, která se tak blíží realitě, že parodií přestává být. Americký prezident si usmyslel, že dobude vesmír a na to potřebuje vesmírnou armádu. Která dřepí na Zemi. Která se skládá z dost neschopných a pomatených.Kde má generál rodinu jak ze statistik (kriminality). Kde jediný normální je onen "výstřední" vědec. Vřele doporučuji. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama