Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 1

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Takovej ten splachovací snímek, co ho po shlédnutí spláchnete a dál ho již vyhledávat nebudete natož, abyste si na něj po týdnu vzpomněli. Nyní k hereckým výkonům. Myslel jsem, že je Sam se svým posláním spokojená, tak nevím, proč se u toho tváří tak kysele. Nebo to mělo být asi drsný. Každopádně se na tu její držku nedá koukat. Dále mi vadí, že se dělá, jako by zabíjení lidí byla ohromná zábavička, přímo k popukání. Nedivím se, že tam jsou lidi z toho pak zblbnutý a vypadá to u nich, třeba na středních školách, jak vypadá. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

A slzy mužných-macho-alfa-chlapov zas a znovu padajú ako vodopád, a sám neviem či ma to viacej štve alebo baví sledovať takéto zúfalstvo. Gunpowder Milkshake nie je perfektný akčný film, nájde sa niekoľko vecí ktoré by som dokázal vytknúť, ale ani jedna z nich neubrala na porcii zábavy, ktorú som mal počas sledovania filmu. Očakávať "Wick-like" akciu by bolo naivné, a preto bola obzvlášť očarujúca tá menej seriózna akcia, ktorá mnohokrát prekvapila - scéna v nemocnici rozhodne vyhráva na plnej čiare. Tiež pomáha skvelý vizuál jednotlivých setov, kamera, či vynikajúca hudba - Goonfight at Gutterball Corral *chef's kiss*. Cast je samozrejme famózny: Karen Gillan je hviezda, a v kombinácii s Chloe Coleman tvoria vynikajúce duo. Samozrejme by som uvítal viacej času s knihovníčkami - bodaj by nie s takou štvoricou legiend - ale som aspoň rád, že dostali možnosť zažiariť a kick ass. Gunpowder Milkshake je príjemný, oddychový, cool akčný film, ktorý ubehne ako voda a hlavne zabaví - väčšie očakávania než tieto som nemal, a tie boli naplnené k mojej spokojnosti. 4.25* ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Po akční stránce to není marné, tam řemeslo i nějaké ty fajn nápady jsou. I když to, že první akční scéna přijde až po půlhodině, je krajně nemilé. Byla tu i snaha o sexy vizuál a obsazení je super. Leč Gillan, kvůli níž jsem se na to koukal, mě tím svým permanentně retardovaným výrazem rychle otrávila, stejně jako nezáživný děj, nudné dialogy a nezajímavé až iritující postavy knihovnic. Škoda, trajler působil tak sympaticky. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Gunexpired Milfshake. Kluci, rozhodně od toho držte ty své tolik týrané a ponižované plotnové a seksuální otrokyně, služky a antistresové fackovací panenky dál než sufraštětku od vibrátoru. Po tomhle by mohly zemancipovat, zvlčit a nedejsatan si začít i vyskakovat nebo dokonce mluvit bez povolení! Dost tragický pokus o feministického Matouše Vóna či Jendu Tampóna bez koulí a se svraštělým klitorisem, v němž čtyři až trapně a strojeně exponované kdysimilfky, dnes již řádně vyzobané kukuřice a občerstvení pro gerontofily, a jedna vytlemená pičinka dvě hodiny ve vybarvičkovaných retrokulisách dost uboze, přitrouble a na hranici nevkusu mlátí a střílejí zkurvené šovinistické chlapy. Divím se, že toho Papučáda po jeho předchozích pičinech ještě někdo vůbec pustil do studia. Ale rozhodně to defloruje frontální laloky všech těch vkusných müslitelů snad i účinněji a méně bolestivě než lobotomie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Navot Papushado není Najšuller, Stahelski, Evans ani Leitch a jde to znát.Na Gunpowder Milkshake jsem se po prvních trailerech těšil dost a nečekal jsem, že to bude ve výsledku tak rutinní a sterilní.Dějově je to velmi jednoduché a kdo má potřebu řešit příběh v akčních filmech, tak si může hvězdu klidně ubrat, já nad tím zlomil hůl už 10 let zpátky, takže se zaměřuji spíše na jiné věci, ale ani ty mě nedokázaly úplně uspokojit.Vizuál je solidní, hudba je fajn, maličká Chloe Coleman po My Spy je opět parádní a potěší i slušné Rko, ale velkým zklamáním je pro mne Karen Gillan, která jednak neumí moc hrát a roli nájemné assassinky jsem jí teda vůbec nevěřil, v akčních scénách je dřevěná, pomalá a kvůli tomu veškerá akce u mne postrádá razanci, drajv, šťávu i náboj, přitom akčních scén je poměrně dost a natočeny jsou přehledně, ale necítil jsem tam fyzično ani zápal a to je docela problém, alespoň ten Slowmo fight v kuchyňi si zaslouží i opětovné zhlédnutí.Kdo rád akční filmy, tak zhlédnutím vyloženě neprohloupí, zábavné i akční je to dost, akorát je to docela naivní a né příliš satisfakční jak jiné akční pecky i z ranku Female hrdinek ( Atomic Blonde).• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10 ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama