Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (190)

JoseBenes 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Na jednu stranu bych mohl napálit tři, protože mě iritovala spousta věcí: humor, který na mě nefungoval, jestli jsem se zasmál za první sérii jednou, dvakrát, je to hodně, stupidní zápletka, která by se v reálu nemohla stát, protože fandové by vedení sežrali zaživa, pořádali by každý den protesty, bojkotovali zápasy (sleduju Premier League přes 15 let a jmenovat trenéra z jiného sportu, který absolutně nemá páru o ničem by nikdo nepřekousl), Tedovo blábolení plné pop-kulturních narážek, které neAmeričan nemá šanci znát...ale je tam minimálně několik super myšlenek a naprosto "wholesome" momentů, kvůli kterým stojí za to se na Teda Lassa podívat. Stopáž okolo 30 minut na epizodu je tak akorát a bohužel, někdy jsem se i nudil. Na další sérii to už nevidím. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení roku. Ačkoliv je pro mě fotbal naprostá španělská vesnice, tak tohle příjemné komediální drama osloví snad každého. Hlavním tahákem je samozřejmě energický a skvělý Sudeikis, nicméně i ostatní postavy velice rychle přirostou k srdci a všechny jejich strasti i úspěchy prožíváte s nimi. K tomu navíc obrovská porce upřímného lidského humoru, který člověka v těchto dobách vyloženě pohladí. Jednoduše báječné! EDIT: Po třetí sezóně - nejlepší seriál posledních několika let. Vrchol seriálové tvorby a projekt, který s každým dnem dokáže proslunit i ten nejposranější den. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle mi neskutečně sedlo do nálady.Začátek sice trošku na vodě a říkal sem si,že někoho jako Ted Lasso bych asi brzo poslal někam,ale postupem času se mi jeho bezbřehý optimismus zaryl pod kůži,stejně jako jsem si zamiloval i ostatní postavy.Je to vtipné,hodně vtipné,milé,příjemné,dojemné,smutné a takové zvláštním způsobem pravdivě dospělé,že těch 10 dílů jsem dal během chvíle a teď mi bude tahle série chybět...90% ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to sjel celé a pěkně rychle :) dnes jsem dal přednost finále tohoto seriálu před posledními díly 3 série Zaklínače 3s, nepamatuji si kdy naposledy jsem sjel celý seriál tak rychle. Je to prostě neskutečná pecka. Sudeikis je pan herec, těch herců, hereček  a charakterů je tam samozřejmě více. Brett Goldstein jako Roy Kent byl naprosto parádní, Juno Temple byla okouzlující. Není to úplně o fotbalu, ten tam hraje druhé housle. Potěšily mě camea známých fotbalových osobností, třeba King Henry, Pepík, Mike Dean a další. Je to fakt škoda, že to skončilo, loučení bylo těžké. Tady opravdu skončili v tom nejlepším a na vrcholu, seriál každou sérii gradoval. Jako fanoušek Arsenalu a PL jsem byl opravdu mile překvapen. BELIEVE! PS : Fútbol is Life :) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ŽIVOTNÍ ROLE JASONA SUDEIKISE! Úchvatný seriál (nejen) z fotbalového prostředí, který se řadí k tomu nejlepšímu, co na službě Apple TV+ v současné době najdete, a který je zpracován na jedničku a je díl od dílu lepší a lepší. Seriál si dost často utahuje z rozdílů a stereotypů mezi Američany a Brity, a právě tyto narážky, vtípky, připomínky jsou ten zlatý materiál, který mě po celý seriál neskutečně bavil. Postavy se Vám zažerou pod kůži a oblíbíte si je. Naučíte se spoustu motivačních a fotbalových frází jako například "Believe in believe" nebo "Football is life". Do toho skvělé herecké výkony již zmíněného Jasona, který si zde svou roli naplno užívá a je to takový dobrák hozený do válečného písku. S optimismem zvládá každou překážku a zvládá svou povahou strhnout i ostatní, aby hráli jeho hru.  Vyzdvihnout musím i Hannah Waddingham - šéfku klubu, která se své role zhostila na výbornou a ještě se na ní skvěle kouká. Zkrátka doporučuji plným počtem všem, nejen fotbalovým fanouškům a kéž by tak pozitivních seriálů bylo více. Svět je potřebuje. Svět potřebuje víc lidí jako je Ted Lasso. 5/5. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Roy Kent (Brett Goldstein) v čase 20:20 vytrhne lavičku, avšak o chvíli poté v čase 20:40 je lavička zase zpátky. (Pito126)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama